Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu; Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi.

Metin Akpınar ile Göksel Özdoğdu'nun 63 yıl önce evlendiğini ve 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğunun ortaya çıktığını biliyoruz. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Bu ikiz kızlar, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya'daki bir köydeki bir bakıcıya bırakıldı ve daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından devlet korumasına alındı. Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındılar.

Metin Akpınar, olay ortaya çıktıktan sonra çocuklarından haberdar olmadığını belirtti, ancak ikiz kızlarını tanıdığı ilk andan itibaren kabul ettiğini ifade etti. Hem Nebioğlu kardeşlerden hem de eşi Göksel Hanım'dan özür diledi ve "Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor" açıklamasını yaptı.

Duygu Nebioğlu, bir röportajında Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından biri olarak annesiyle en son 2010 yılında görüştüğünü söyledi. Ancak o zamandan beri görüşmediklerini belirtti. Nebioğlu'nun ablası Dilara G., annesini bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Nebioğlu'nun iddiasının ardından İstanbul dışındaki bir şehirde birkaç yıl önce açılan bir davada, Uğur Dündar'ın da davanın taraflarından biri olduğu ortaya çıktı. Mahkeme DNA testi istedi ve Adli Tıp Kurumu'ndan gelen rapor, İsmail Uğur Dündar'ın biyolojik babalığı iddiasını reddetti.

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahkemenin aldığı gizlilik kararına uyduklarını ve Adli Tıp Kurumu'nun DNA incelemesini tamamladığını ve biyolojik babalık iddiasını reddettiğini belirtti.

Duygu Nebioğlu ise DNA raporunun sonucunun değiştirildiğini iddia etti ve ablasının haziran ayında çıkacak karara itiraz etmeye hazırlandığını açıkladı.

Müge Anlı'nın programına çıkan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'yı bulma çabaları sonuçsuz kaldı. Ancak programda Duygu Nebioğlu'nun biyolojik annesinin fotoğrafı yayınlandı.

Duygu Nebioğlu, annesiyle yüz yüze hiç görüşmediğini belirtti. Ancak teyzesi ve dayısıyla annesini görüştüklerini söyledi. En son 2010 yılında annesiyle görüntülü bir telefon konuşması yaptıklarını ifade etti. Ayrıca annesinin Almanya'da yaşadığını ve başka bir ailesi olduğunu öğrendiğini belirtti.

Uğur Dündar ise program sırasında Müge Anlı'ya mesaj atarak, bu kadını ilk kez gördüğünü ve iddiaya göre 1985 yılında İzmir'de tanıştıklarını ve birlikte yaşadıklarını belirtti. Ancak o yıllarda İzmir'le hiçbir ilgisi olmadığını ve adli tıp raporunun net bir şekilde biyolojik babalığı reddettiğini ifade etti.

Bu durumda, annesinin kim olduğunu kanıtlamak için Nebioğlu'nun ablasının haziran ayında çıkacak karara itiraz etmeye hazırlandığı belirtiliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

metin akpinar ugur dundar caddemanset