İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'dan İmamoğlu'na ziyaret


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Aksu, "Ulaşım sektörümüzdeki sorunları Sayın Başkanımızla istişare ettik" dedi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti


İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İstanbul'da taksi sayısının artırılmasını yıllarca engelleyen bir kuruluş olarak biliniyor. Ancak yerel seçim öncesi Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un "Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" sözleriyle gündem olmuştu. Aksu, yeniden seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret hakkında yapılan paylaşım


Aksu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Ekrem İmamoğlu beyefendiyi makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi kendisine ilettik" ifadelerini kullandı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası olarak İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tekrardan seçilen İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerimizi kendisine ilettik. Ulaşım sektörümüzdeki sorunları, sıkıntıları ve çözüm önerilerimizi Sayın Başkanımızla istişare ettik" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hediye olarak Galata Kulesi tablosu


Aksu, İmamoğlu'na Galata Kulesi'nin yer aldığı bir tablo hediye etti. Bu jest, İstanbul'un sembollerinden birini temsil etmesi açısından anlamlı olabilir.

Eyüp Aksu'nun Murat Kurum'a yönelik sözleri


Öte yandan, Eyüp Aksu'nun yerel seçim öncesi Murat Kurum'a yönelik yaptığı konuşmada "Taksici esnafı olarak herkes şunu biliyor ki Sayın Bakanımız bakanlığında nasıl tarih yazdıysa İstanbul'da da tarih yazacak. Biz size güveniyoruz, sizden eminiz. Beraber istişare ederek ortak akılla İstanbul'u yöneteceğinizden eminiz. Taksiye yanlış yapanlar hiçbir zaman siyasette iflah olamadılar ama biz size sonsuz güveniyoruz. Tekrar taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum" şeklinde sözler sarf etti.

Bu sözler, Aksu'nun İstanbul'da taksi sayısının artırılmasını destekleyen bir tutum sergilediğini gösteriyor. Ancak bu konuda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun nasıl bir adım atacağı ve taksi sektöründeki sorunları nasıl çözeceği merak konusu. İlerleyen dönemlerde bu konuda yapılan çalışmaları takip edebiliriz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.