Gaziantep FK, Sivasspor karşısında 2-0'dan döndü! Kritik maçta kazanan çıkmadı...


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. İşte detaylar...

EMS Yapı Sivasspor ile Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşılaştı. Maç 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor, 8. ve 15. dakikalarda Rey Manaj'ın penaltı golleriyle 2-0 öne geçti. Gaziantep FK, 29. dakikada Dragus ve 41. dakikada Djilobodji'nin golleriyle skoru 2-2'ye getirdi. Sivasspor, 26 puanla 11. sırada yer alırken, Gaziantep FK ise 22 puanla 14. sırada yer buldu. Sivasspor, gelecek hafta Antalyaspor deplasmanına çıkacak. Gaziantep FK ise Konyaspor'u ağırlayacak.

Maçın detayları şu şekilde:
- 6. dakikada Barrow'un pasında hareketlenen Emrah Başsan, penaltı noktasını gösteren hakem Kadir Sağlam'ın kararıyla penaltı kazandı.
- 8. dakikada Rey Manaj, kazanılan penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
- 12. dakikada kaleci Nita'nın hatası sonucu baskı yapan Ziya'nın pasında Emrah Başsan tekrar penaltı kazandı. Manaj, penaltıyı gole çevirerek skoru 2-0 yaptı.
- 29. dakikada Appindangoye'nin hatası sonucu topu kapan Maxim'in pasında Dragus, skoru 2-1'e getirdi.
- 41. dakikada Djilobodji'nin golüyle Gaziantep FK, skoru 2-2'ye taşıdı.

İkinci yarıda ise başka gol olmadı. Maçın hakemleri Kadir Sağlam, Kamil Çetin, ve Ogün Kamacı'ydı. Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Gaziantep FK'nın teknik direktörü ise Marius Sumudica'ydı. Gaziantep FK'dan Maxim, 81. dakikada yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Sarı kartlar ise Mbakata, Jevtovic, Draguş (Gaziantep FK), Kvet, Manaj, Burak Kapaçak (Sivasspor) oyuncularına çıktı.

Bu bilgiler, maçın detaylarına ilişkin verileri içermektedir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Sivasspor Gaziantep FK Sivasspor Gaziantep FK saat kaçta Sivasspor Gaziantep FK hangi kanalda