İsmail Kartal'dan radikal karar! İşte Fenerbahçe'nin Sivasspor maçı 11'i FB spor haberi


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Son güncelleme: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 22 Nisan Pazartesi günü Sivasspor'a konuk olacak. Sarı lacivertliler zorlu mücadeleden 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal ise ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında pazartesi günü Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig'de geride kalan 32 haftada aldığı 27 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet sonucunda 85 puan toplayarak ilk sıradaki Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 2'nci sırada yer alıyor. Ev sahibi Sivasspor ise 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 44 puan topladı ve maç eksiğiyle 9'uncu sırada bulunuyor.

Fenerbahçe'de 1 Eksik, 1 Belirsiz:
Fenerbahçe, Sivasspor deplasmanına tek oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertli ekipte menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde, takımını bu maçta yalnız bırakacak. Sarı-lacivertlilerde hafta içi oynanan Olympiakos maçında sakatlanarak kenara gelen Rodrigo Becao'nun durumuna ise gerçekleştirilecek son antrenmanın ardından karar verilecek.

Fenerbahçe'de 7 Oyuncu Kart Sınırında:
Fenerbahçe'de Sivasspor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Rodrigo Becao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Edin Dzeko ve Michy Batshuayi, Sivasspor karşısında kart görmeleri durumunda ligin 34'üncü haftasında Beşiktaş ile iç sahada oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sarı-Lacivertliler, Deplasman Serisini Sürdürme Hedefinde:
Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de deplasman maçlarında sergilediği grafikle dikkat çekiyor. Ligin geride kalan bölümünde deplasmanda 16 maça çıkan sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedi. Ligde oynadığı son 10 deplasman maçından da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, lig tarihinde üst üste 10 deplasman maçı kazanan ilk takım olma başarısını da göstermişti.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin Başında Sivasspor'a Hiç Kaybetmedi:
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kariyerinde sarı-lacivertli takımla Sivasspor'a karşı hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Kartal, 2014-2015 sezonunda Fenerbahçe'nin başındayken Sivasspor'u iç sahada 4-1, deplasmanda ise 3-2 mağlup etmişti. 2021-2022 sezonunda ise Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan karşılaşmada ise sarı-lacivertli ekip, sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılmıştı.

Sivasspor'da 2 Eksik, 1 Cezalı:
Ev sahibi Sivasspor ise Fenerbahçe karşısında 3 futbolcusundan


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Edin Dzeko Michy Batshuayi cengiz ünder Dusan Tadic Mert Müldür Ferdi Kadıoğlu Jayden Oosterwolde Galatasaray Cihan Aydın BG Grup 4 Eylül Stadyumu EMS Yapı Sivasspor Olympiakos İsmail Kartal Rodrigo Becao Süper Lig