Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı CANLI İZLE | Galatasaray maçı ne zaman? Galatasaray Karagümrük maçı hangi kanalda?


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ediyor. Galatasaray, Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı, 29 Şubat tarihinde saat 20.45'te ATV kanalında canlı olarak yayınlanacak. İşte Galatasaray ve Fatih Karagümrük'ün maç kadroları:

Galatasaray:
- Günay
- Kaan
- Nelsson
- Abdülkerim
- Köhn
- Oliveira
- Berkan
- Tete
- Kerem Aktürkoğlu
- Zaha
- Barış Alper

Fatih Karagümrük:
- Emre Bilgin
- Veseli
- Biraschi
- Markao
- Emir Tintiş
- Ceccherini
- Eysseric
- Can Keleş
- Feghouli
- Bertolacci
- Ryan Mendes

Bu maç, Galatasaray ile Fatih Karagümrük'ün Türkiye Kupası'nda ilk kez karşılaşacakları maç olacak. İki takım daha önce Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya gelmiş, Galatasaray 12 kez galip gelirken, Fatih Karagümrük ise 2 kez galip geldi. 5 maç ise berabere sonuçlandı. İlk yarıda oynanan mücadeleyi Galatasaray 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Galatasaray, bu sezon Türkiye Kupası'na 5. turdan başladı. Ümraniyespor'u 4-1 mağlup ederek tur atladı ve son 16 turunda Bandırmaspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale yükseldi. Fatih Karagümrük ise 4. turda Belediye Derincespor'u 3-1, 5. turda Kırklarelispor'u 2-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi ve Samsunspor'u 2-1 yenerek çeyrek finale çıktı.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçını hakem Arda Kardeşler yönetecek. İbrahim Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğral ise yardımcı hakemler olacak. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray