Fenerbahçe - Samsunspor maçındaki tartışmalı pozisyon için olay yorum: 'Ah hocam keşke çalmasaydın!'


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler, Kadıköy'de oynanan müsabakada rakibiyle 1-1 berabere kaldı ve zirve yarışında yara aldı.

Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor arasındaki maç, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında gerçekleşti. Maç büyük bir mücadeleye sahne oldu ve heyecan doluydu. Ancak maçta kazanan çıkmadı ve taraflar 1-1'lik eşitlikle sahadan ayrıldı. Bu sonuç, Fenerbahçe'nin zirve yarışında zorluk yaşamasına neden oldu.

Maç sırasında yaşanan tartışmalı kararlar üzerine beIN Trio ekibi ve hakem yorumcuları görüşlerini dile getirdi. İşte yapılan yorumlar:

41. Dakikadaki Penaltı İtirazı:
Bahattin Duran: Bu pozisyon çok ilginç hocam. İlk izlediğimde, Dzeko'nun topu döndürdüğünde penaltı olduğunu düşündüm. Ancak şimdi ağır çekimleri bekleyelim. Öncelikle söyleyeyim, bu bir penaltı değil. Neden olmadığını da açıklayacağım. Top, Dzeko'nun çevirdikten sonra önce omzuna değiyor... Eğer Zeki'nin eline veya hatta parmaklarına temas etseydi, penaltı derdim. Ancak Zeki'nin parmaklarında hiçbir hareket yok. Top, omuzundan elinin üstünden geçiyor. Eğer parmaklarına değse, kesinlikle parmakları veya eli hareket ederdi. Bu yüzden Dzeko'nun omzundan top geçiyor ve elle oynama yok. Oyunun devam etmesi doğru bir karardır.
Deniz Çoban: Çok güzel açıkladı. Devam kararı doğru. Maçı tabletten birlikte izliyorduk. Dışarıdaydık ve geri alıp ileri sardık, geri alıp ileri sardık... Orada detaylı inceledi hocam.
Bünyamin Gezer (TRT Spor): Fenerbahçe'nin penaltı beklediği pozisyonda top, Dzeko'nun omzundan Zeki'nin kafasına geliyor. Devam kararı doğru.

60. Dakikada Samsunspor'un Golünden Önce Verilen Faul:
Bahattin Duran: Yardımcı hakemimiz bu sefer karara şaşırdı. İsmail Yüksek, elini dokundurdu. Burada, elini sırtına dokundurdu. Oyuncu, o eli hissedince öne doğru gidiyor... El hiç açılmıyor. Elden artık vücut öne doğru gidiyor. Hiçbir şekilde bu pozisyonda faul söz konusu değil hocam. Eğer maçın hakemi, yardımcı hakemiyle işbirliği içinde olsaydı, büyük ihtimalle Hakan Yemişken, devam deseydi. Çünkü Hakan Yemişken de neden faul verdiğini anlamıyor. Bence Hakan içinden, 'Ah hocam, bu faul değildi. Keşke çalmazdın' diyor. Beden dili bana bunu söylüyor.
Deniz Çoban: Bak söylüyor, devam diyor.
Bahattin Duran: Hocam, beden dili her şeyi anlatıyor. Hiçbir şekilde pozisyonda faul yok hocam.
Deniz Çoban: Yok, hocam. Faul değil. Şüphe yok. Burada Bahattin Şimşek çok güzel yönetti maçı, ama bir faul ve ardından gol olunca sıkıntı yaratıyor.
Bahattin Duran: Çünkü bu maçta tek konuşulacak şey bu.
Bülent Yıldırım: Evet, Flavien de topun üzerinden ne güzel atlamış. Maç esnasında da faule dair hiçbir şüphem yoktu.
Bünyamin Gezer (TRT Spor): Samsunspor'un golünden önce verilen faul kararı yanlış. İsmail'in basit bir teması var ve pozisyon faul değil.
Fırat Aydınus: Samsunspor'un golünden önce verilen faulde İsmail, rakibin sırtına ellerini koyuyor ancak ihlal yapmıyor. Pozisyonda bana göre faul gerektiren bir hareket yok.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Süper Lig FENERBAHÇE Samsunspor beIN Trio