CANLI | Fenerbahçe - Samsunspor - Fenerbahçe (FB) Haberleri Spor


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında lider Fenerbahçe, Samsunspor karşısında evinde galibiyet arıyor. Fenerbahçe İrfan Can Kahveci'nin 12. dakikada attığı...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında 53 puanla ligin zirvesinde yer alıyor ve 21 puanla ligin 16. sırasında bulunan Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. Mücadele, Kadıköy'de başladı ve Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Golün ardından Fenerbahçe, Derya Uluğ'un 'Yansıma' şarkısını çaldı.

İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda ise Taylan Antalyalı'nın şutunda Livakovic harika bir kurtarış yaparak gole izin vermedi. Fenerbahçe birçok pozisyon üretmeye devam etti, ancak kaleci Okan topun kontrolünü sağladı. Edin Dzeko'nun net pozisyonda auta gönderdiği bir şutu da oldu.

Fenerbahçe'nin maç kadrosunda Livakovic, Mert, Bonucci, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic ve Dzeko yer aldı. Samsunspor ise Okan, Zeki, Satka, Alim, Bola, Taylan, Ait-Bennasser, Holse, Tait, Emre Kılınç ve Mouandilmadji ile sahada yer aldı.

Fenerbahçe - Samsunspor maçı 21 Ocak Pazar günü saat 16.00'da Ülker Stadyumu'nda oynanıyor ve maç beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maçın canlı skor ve tüm detayları fanatik.com.tr adresinde bulunabilir.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Becao, Zacj, Peres ve Crespo, Afrika Kupası'nda yer alan Dijiku ve Osayi-Samuel, ve teknik ekip kararıyla Kent maçta yer almadı.

Samsunspor'da ise Gaetan Laura, Rick Van Drongelen'in sakatlıkları, Landry Dimata'nın kırmızı kart cezası ve Kingsley Schindler, Nanu Gomes ve Olivier Ntcham'ın milli takımlarda olmaları nedeniyle maçta yer almadı. Samsunspor, Alanyspor maçının ilk 11'inde yapılan 10 değişiklikle sahaya çıktı.

Samsunspor, Fenerbahçe maçı öncesinde sahaya siyah pankartla çıktı ve tribündeki taraftarlar da siyah kartonlar açarak 1989 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Samsunspor teknik ekibi ve futbolcularını anma gösterisinde bulundu.

Taraftarlar, soğuk havaya rağmen Fenerbahçe - Samsunspor maçında takımlarını yalnız bırakmadı ve Ülker Stadyumu'na gelerek destek verdi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Futbol Fenerbahçe gazetehaberi Samsunspor Spor Haberleri Hangi Kanalda