Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir evlendi: İşte ilk paylaşım...


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Şarkıcı Ebru Gündeş bugün Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile evlendi. Gündeş'ten ise dikkat çeken bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Ebru Gündeş, 2021 yılında Reza Zarrab ile boşandıktan sonra Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile bir ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki sonucunda, çiftin evlenme kararı aldığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı konuşuluyordu. Ancak sonrasında Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw yollarını ayırdılar. Gündeş'in evlilik haberinin ardından, ünlü şarkıcı eşi Khoshnaw ile bir fotoğrafını paylaşarak mutluluğunu paylaşan herkese teşekkür etti. Bu evlilik, Ebru Gündeş'in dördüncü, Rassan Khoshnaw'ın ise üçüncü evliliği oldu.

Ebru Gündeş'in evlilikleri hakkında bilgi vermek gerekirse, ilk evliliğini 16 yaşındayken Hamdi Vardar ile yapmıştır. Daha sonra 2002 yılında avukat Ömer Durak ile ikinci evliliğini gerçekleştirmiştir. 2010 yılında ise İran Azerisi iş insanı Reza Zarrab ile evlenmiş ve bu evlilikten kızı Alara dünyaya gelmiştir. 2021 yılında Zarrab'ın kendisini aldattığı iddiasıyla Bodrum Aile Mahkemesi'nde dava açan Gündeş, 11 yıllık evliliğini sona erdirerek anlaşmalı olarak boşanmıştır.

Bu bilgiler, Ebru Gündeş'in evlilik yaşamı ve ilişkileri hakkında genel bir bilgi vermektedir. Evliliklerinin ardından yaşadığı gelişmeler ve ilişkileri hakkında daha fazla detay için ilgili kaynaklara başvurulabilir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.