Fenerbahçe, orta saha transferinde aradığı ismi buldu. Sarı-Lacivertliler, Fiorentina forması giyen Sofyan Amrabat'ı bir sezonluğuna kiraladı. 28 yaşındaki oyuncu, 1+3 yıllık sözleşme imzalayacak.
Fiorentina ile yapılan anlaşmaya göre Fenerbahçe, Amrabat için 2 milyon Euro kiralama bedeli ödeyecek. Amrabat, geçen sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçirmişti.
2020 yılında Hellas Verona'dan 19 milyon 500 bin Euro karşılığında Fiorentina'ya transfer olan Amrabat, İtalyan ekibinde düzenli olarak forma giydi. Fas Milli Takımı'nın da formasını terleten oyuncu, Dünya Kupası'nda ülkesinin çeyrek finale yükselmesinde önemli bir rol oynadı.
Amrabat'ın transferi, Fenerbahçe'nin orta sahasına kalite ve deneyim katması bekleniyor. 6 numara pozisyonunda oynayan Faslı oyuncu, top sürme, pas dağıtma ve savunma yönleriyle dikkat çekiyor.
Amrabat'ın gelişiyle birlikte Fenerbahçe, orta sahada Miguel Crespo, Lincoln Henrique, Arda Güler, Mert Hakan Yandaş, İrfan Can Kahveci gibi isimlerle alternatifli bir yapıya kavuşacak. Sarı-Lacivertlilerin, Amrabat'ın deneyiminden ve yeteneklerinden yararlanarak Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde başarı hedeflemesi bekleniyor.
🚀 Popüler post! Son 24 saatte 284 kişi görüntüledi!
❤️ Sevilen post! Son 24 saatte 0 kişi favoriledi!
🏷️ Beklenen post! Son 24 saatte 0 kişi kaydetti!
🚀 Popüler post! Son 24 saatte 284 kişi görüntüledi!