Yozgat'ta sandık başında kalp krizinden yaşamını yitirdi


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti.

Mustafa İldiş'in Sandıkta Fenalaşması


Yozgat merkeze bağlı Lök köyünde yaşayan Mustafa İldiş, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sabah erken saatlerde köyde kurulan sandıkta oyunu kullanmak üzere sağlık ocağına gitti. Ancak, görevlilerden pusula, zarf ve mührü aldıktan sonra kabine ilerlerken fenalaşarak yere yığıldı. Çevredeki vatandaşların hızlı müdahalesi sonucunda İldiş, otomobille Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne yetiştirildi, ancak yolda hayatını kaybetti. İldiş'in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Hasan Çay'ın Sandıkta Fenalaşması ve Hayatını Kaybetmesi


Manisa'nın Alaşehir ilçesinde bulunan Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'ndaki 1087 numaralı sandıkta oy kullanmasının ardından kalp krizi geçirip fenalaşan 73 yaşındaki Hasan Çay, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti. Olay, Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy İlkokulu'nda saat 11.30 civarında yaşandı. Hasan Çay, 1087 numaralı sandıkta oy kullandıktan sonra rahatsızlandı ve sandık görevlisi Cafer Saban'a "Cafer" diye seslenerek yere düştü. 112 Acil Servis ekipleri çağrıldı ve ilk müdahale yapıldıktan sonra Hasan Çay, ambulansla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Hasan Çay'ın Hacıbey Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde yaşadığı ve çiftçilikle uğraştığı, 5 çocuk babası olduğu öğrenildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

yozgat seçim sağlık