Ali Sabancı Son Dakika Sağlık Durumu: Yoğun bakımda tedavi görüyordu... Ali Sabancı uyandırıldı


Google News

Yayınlama: 8 ay önce

Son güncelleme: 8 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dakika haberine göre, kaza sonrası getirildiği hastanede entübe edilen ve bir dizi operasyon geçirdikten sonra uyutulan Ali Sabancı, bugün uyandı.

Yunanistan'ın Leros adası yakınlarında teknelerinin kayalıklara çarpması sonucu ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede devam ediyor.

Patronlar Dünyası'nın haberine göre, kaza sonrası getirildiği hastanede entübe edilen ve bir dizi operasyon geçirdikten sonra uyutulan Ali Sabancı, bugün uyandı.

Cuma günü biri 5,5 saat süren üç ameliyat geçiren ve kazadan 5 gün sonra bilinci yeniden kavuşan Ali Sabancı, yoğun bakımda eşi, çocukları ve annesi tarafından ziyaret edildi.

Vuslat Doğan Sabancı, çocukları Şevket Emrecan ve Kaan Ali Sabancı ile annesi Zerrin Sabancı, ilkinin değiştirilmesinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı.

Bir süre ailesiyle görüşen Ali Sabancı, sağlık durumunun iyiye gittiğini, pazartesi ya da salı günü yoğun bakım ünitesinden ayrılacağını belirtti.

NE OLMUŞTU?

Evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, Muğla'nın Bodrum ilçesine 22 mil uzaklıktaki Leros adası açıklarında demirledikleri teknelerinden zodyak botla sahildeki restorana giderken kayalıklara çarptı.

Yaralanan çift önce Leros Hastanesi'ne götürüldü.

Pegasus Havayolları'na bağlı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı 54 yaşındaki Ali Sabancı, İstanbul'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. 52 yaşındaki Vuslat Doğan Sabancı, gün ortasında eşinin tedavi gördüğü hastaneye nakledildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.