'Vücudunda morluk ve kesik var' denildi... Dilan Polat'ın avukatı Odatv'ye konuştu... İntihar mı etti... Sağlık durumu ne


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Kara para aklama, vergi kaçırma suçlamalarıyla yapılan operasyonda tutuklanan Dilan Polat'ın kendisine zarar verdiğine dair iddialar gündeme geldi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Yaklaşık 6 aydır cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın psikolojik durumunun iyi olmadığına dair haberler gündeme gelirken, arkadaşı olduğunu belirten Candan Toprak, yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Polat'ın kendisine zarar verdiğini ve vücudunda morluklar ile kesikler olduğunu öne sürdü. Bu durum, "Dilan Polat intihara mı kalkıştı?" sorusunu gündeme getirdi. Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaya, Polat'ın sinir krizi geçirip kendisine zarar verdiğini, ancak o gün doktor müdahale ettiğini ve şu an herhangi bir sorunun olmadığını belirtti. Ayrıca daha önce bir ilaç düzenlemesi ve tedavi süreci oluşturulduğunu ifade etti. Bu durum, son duruşmada içerikle karar uyuşmayınca sinir krizi geçirdiğini anladığını belirtti. Şükran Polat da iddiaları doğrulayan bir paylaşım yaptı[1].


Bu iddialar ve gelişmeler, Dilan Polat'ın cezaevindeki durumu ve psikolojik sağlığıyla ilgili endişeleri artırmaktadır. Bu durum, kamuoyunda ve hukuki süreçte dikkate alınması gereken önemli bir konudur.

Önceki Suçlamalar ve Tutuklama


Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama, vergi kaçırma ve diğer suçlamalarla tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında çeşitli suçlamalarla karşı karşıya kalmışlardı. Tutuklanmalarının ardından cezaevine gönderilen çift, hakkındaki suçlamaları reddetmiş ve hukuki süreci takip etmişlerdi[2].

Cezaevi Yaşamı ve Yeni Hobiler


Cezaevindeki yaşamına adapte olmaya çalışan Dilan Polat'ın, iddialara göre yeni hobiler edindiği ve boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladığı belirtilmişti. Ayrıca cezaevinden takipçilerine boncuklu eserler hediye ettiği ve bu durumun sosyal medyada gündem olduğu ifade edilmişti[3].

Yeni Soruşturmalar ve Gelişmeler


Dilan ve Engin Polat hakkında, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarının yanı sıra yeni soruşturmaların başlatıldığı bildirilmiştir. Avukat Feyza Altun'un yaptığı ihbar sonucunda yeni bir soruşturmanın başlatıldığı ve çift hakkında 4 ayrı suçtan soruşturma yürütüldüğü belirtilmiştir[4].

Bu gelişmeler, çiftin hukuki durumunu daha da karmaşık hale getirmiş ve kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

dava intihar mahkeme psikoloji sosyal medya sağlık durumu kara para aklama vergi kaçırma Dilan Polat