Veli Ağbaba'dan 'dolar dolu torba' iddialarına yanıt: 'Kafama sıkarım!'


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

CHP Malatya Milletvekili ve büyükşehir belediye başkan adayı Veli Ağbaba, partili bir vekilin odasında dolar dolu torba bulunduğu iddiaları üzerine, Bırakın vekillikten istifa etmeyi kafama sıkarım.

Bu iddiaların ardından CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, kişisel sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ağbaba, hakkında ortaya atılan çirkin iddialarla ilgili olarak sert bir dille tepki gösterdi ve bu iddiaların araştırılması için Meclis başkanlığına dilekçe vereceğini belirtti.

Ayrıca, bu iddiaları yazan, paylaşan ve kanıtlamayanları haysiyetsiz olarak nitelendirdi. İddiaların kaynağı olan haberlerde, şubat ayında bir CHP'li vekilin odasında temizlik yapılırken dolar dolu torba bulunduğu ve durumun görevli sekreter ile danışmana bildirildiği iddia ediliyordu.

Uzun uğraşlar sonucunda torbanın sahibi bulunamazken, görevli personel içinde para olduğunu anladığı torbayı güvenlik görevlilerine teslim etmek yerine kendisi teslim etmeye karar verdi.

Aranmayan son kişinin bir kahve içmek için ayak üstü uğrayan başka bir CHP milletvekiline ait olduğu anlaşıldı.

Aranan milletvekili, torbaya ilişkin tüm detayları personele aktardı. Bu doğrulamanın ardından torbanın kendisine ait olduğunu belirterek odaya gelip torbayı teslim aldı.

Bu olayın ardından yaşanan gelişmeler ve açıklamalar kamuoyunda tartışma yaratmış durumda.

Bu konuda daha fazla ayrıntıya ulaşmak için güncel haber kaynaklarına başvurmanızı öneririm.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.