Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Union SG - Fenerbahçe maçı şifresiz mi yayınlanacak? (UEFA Konferans Ligi son 16 turu)


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe, sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe, son 16 turunda Belçika’nın Union Saint Gilloise takımına konuk olacak.

Fenerbahçe'nin Union Saint Gilloise ile oynayacağı maç, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda gerçekleşecek. Fenerbahçe, ilk maçtan skor avantajı elde ederek İstanbul'da oynanacak olan karşılaşmaya rahat çıkmak istiyor. Union Saint Gilloise, bu sezon Belçika Ligi'nde lider konumda bulunuyor ve Anderlecht, Club Brugge gibi takımların önünde yer alıyor. Mücadele Lotto Park'ta oynanacak.

Union Saint Gilloise - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?
Union Saint Gilloise - Fenerbahçe maçı 7 Mart Perşembe günü saat 23.00'te başlayacak. Mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro yönetecek. Maçı canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler için Konferans Ligi yayın hakları Exxen'de bulunuyor.

Fenerbahçe'nin Kadrosu ve Eksikleri
Fenerbahçe'nin muhtemel ilk 11'i şu şekilde olabilir: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, Krunic, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi. Ancak Fenerbahçe'de Becao, İrfan Can Kahveci ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecek. UEFA kadrosunda yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da bu maçta sahada olmayacak.

Union Saint Gilloise'nin Performansı
Union Saint Gilloise, bu sezon oynadığı 28 karşılaşmada 21 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Ligde rakip fileleri 61 kez sarsarken kalesinde 29 gol gördü. Son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik alan Belçika temsilcisi, liderlik performansıyla dikkat çekiyor.

Rövanş Maçı
UEFA Konferans Ligi'nde Son 16 Turu karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanıyor. İlk mücadelenin ardından rövanş karşılaşması 14 Mart Perşembe günü oynanacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

UEFA Konferans Ligi