Ümraniyespor'da Nicolas Anelka imzayı attı


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'da takımın yeni CEO'su Nicolas Anelka imzayı attı. Anelka, Süper Lig'e çıkmak istediklerini belirterek, "Önümüzdeki 5 maç bizim için çok önemli. Bu maçlara iyi konsantre olmamız gerekiyor.

Ümraniyespor, eski Fransız futbolcu Nicolas Anelka ile 1 yıllık bir sözleşme imzaladı. Anelka, Ümraniyespor'un CEO'su olarak görev yapacak. İmza törenine Anelka'nın yanı sıra Ümraniyespor Başkanı Ömür Aydın ve kulübün sportif direktörü İbrahim Dağaşan da katıldı. Anelka, imza töreninde çok mutlu olduğunu ve hedefi olan bir yolculuğa çıktığını belirtti. Ümraniyespor'un gelişimini görmek için sabırsızlandığını ifade eden Anelka, kulübün felsefesi ve düşüncesi çerçevesinde yapılacak çok iş olduğunu düşündüğünü söyledi. 

Anelka, tecrübeleri ve yaşadıklarıyla Ümraniyespor ve Türk futboluna bir şeyler katabileceğini umduğunu belirtti. Ayrıca, genç futbolcuları keşfedip Türk futboluna kazandırma amacıyla burada olduğunu ve bunu başarabileceğine inandığını ifade etti. Anelka ayrıca Türk futbolunun mental anlamda geliştirilmesi gerektiğini vurguladı ve Türkiye'yi çok sevdiğini söyledi. Anelka, Türkiye'de hala büyük isimlerin futbol oynadığını ve Türk futbolunun seviyesini yükselttiğini belirtti. Ümraniyespor Başkanı Ömür Aydın ise Anelka ile anlaşmaya varmadan önce bir proje oluşturduklarını ve Anelka'nın profesyonelliğiyle kulübe çok şey katacağına inandıklarını ifade etti. 

Anelka'nın Ümraniyespor'un dünya standartlarında bir bakış açısı yakalamasına yardımcı olacağını belirten Aydın, Anelka'nın geçmişteki başarılarıyla kulübe ilham vereceğini söyledi. Anelka'nın Ümraniyespor'da yapacağı görevin önemli olduğunu belirten Aydın, Anelka'nın profesyonel bakış açısı ve dünya kulüplerindeki tecrübelerinin kulübe çok şey katacağına inandıklarını ifade etti. Anelka'nın geliş sürecinin bir ekip işi olduğunu ve birliktelikle ilerlemesi gerektiğini söyleyen Aydın, Anelka'nın Türkiye'nin gönlündeki bir isim olduğunu belirtti. Anelka, kendisini 1 yıllığına Ümraniyespor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.