Turgut Altınok'a Habertürk canlı yayınında soğuk duş! Mehmet Akif Ersoy'un yanıtı gündem oldu: 'Zaten bir sürü malınız var...'


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy arasında yaşanan diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Adayların Televizyon Programlarındaki Diyalogları


Yerel seçimlere az bir süre kala adaylar televizyon kanallarında boy göstermeye devam ediyor. Programlar sırasında zaman zaman sosyal medyada gündem olan diyaloglar yaşanıyor. Son olarak AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok ile Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy arasında yaşananlar dikkatlerden kaçmadı.

Mehmet Akif Ersoy'un Turgut Altınok'a "Neden belediye başkanlığı yapıyorsunuz?" sorusuna Altınok'un "Vatan, millet, bayrak sevgisi. Malda mülkte gözümüz yok." cevabı üzerine Ersoy'un "Zaten bir sürü malınız var." şeklindeki yanıtı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Bu diyaloglar, seçim sürecinde adaylar arasındaki tartışmaların ve gündem oluşturan konuşmaların önemli bir örneğini teşkil etmektedir.

Bu konuşmaların toplumda nasıl yorumlandığı ve hangi konuların gündeme geldiği, seçim sürecinin nabzını tutmak adına önemli bir gösterge olabilir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.