TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI İZLE | Trabzonspor - RAMS Başakşehir maçı CANLI YAYIN Ziraat Türkiye Kupası maçı


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında RAMS Başakşehir ile kozlarını paylaşıyor. Hakem Kadir Sağlam'ın yönettiği müsabakada kazanan taraf adını yarı finale yazdıracak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor - Başakşehir Maçı Hakkında Bilgiler

Trabzonspor, Papara Park'ta RAMS Başakşehir'i konuk ediyor. Tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Süper Lig'in son 3 maçından namağlup ayrıldı. Kadir Sağlam'ın yönettiği maçın kazananı yarı finale yükselecek. Maç, 28 Şubat Çarşamba günü saat 17.30'da başladı ve A Spor'dan canlı yayınlanıyor.

İlk 11'ler:
- Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut, Bardhi, Visca, Trezeguet, Onuachu
- Başakşehir: Deniz, Kemen, Yağız, Opoku, Lima, Josef de Souza, Serdar, Emirhan, Abeid, Figueiredo, Keny

Abdullah Avcı'nın Başarıları:
- Trabzonspor'un başında olan Abdullah Avcı, 10 Kasım 2020'de göreve geldiği tarihten bu yana 3 kupa kazandı. Fırtına, 2021-22 sezonunda 81 puanla şampiyon olarak Süper Lig'i tamamladı. Ayrıca, Avcı yönetimindeki Trabzonspor, 27 Ocak 2021'de Başakşehir'i 2-1, 30 Temmuz 2022'de de Sivas'ı 4-0 yenerek Süper Kupa'yı kazandı. Avcı'nın hedefi Türkiye Kupası'nı da kazanmak.

Trabzonspor'un Türkiye Kupası Başarıları:
- Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı daha önce 9 kez kazandı. İlk zaferini 1976-77 sezonunda elde eden Trabzonspor, son olarak 2019-20 sezonunda kupayı müzesine götürdü.

Trabzonspor - Başakşehir Rekabeti:
- Trabzonspor, Başakşehir'e kupa maçlarında geçit vermiyor. Bugüne kadar Türkiye Kupası'nda 4 kez karşılaşan bordo-mavililer, bu periyotta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. 27 Ocak 2021'de iki takım arasında oynanan Süper Kupa Finali'ni Trabzonspor 2-1 kazanmıştı.

Bu bilgiler, Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecanı devam eden Trabzonspor - Başakşehir maçı hakkında güncel detayları içermektedir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.