TIP BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 ????Doktora, hemşireye, sağlık çalışanlarına 14 Mart Tıp Bayramı sözleri ve resimli mesajları


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Sağlık çalışanlarının her yıl sorunlarının tartışıldığı ve katkılarının ödüllendirildiği Tıp Bayramı 14 Mart günü kutlanıyor. İlk olarak 1919 yılında kutlanmış olan Tıp Bayramı'nda doktor, hemşire olan, sağlık alanında çalışmalar yürüten tüm sevdikleriniz

Her yıl 14 Mart günü Tıp Bayramı kutlanırken aynı hafta Tıp Haftası olarak da kabul ediliyor. Bu özel haftada, sağlık çalışanlarımızın, doktorlarımızın ve hemşirelerimizin sağlığın değerini bize hissettiren ve gösteren varlıklarıyla Tıp Bayramını en güzel şekilde kutlamalarını diliyorum. İşlerinde büyük başarılar elde eden doktorlarımızın bayramını kutluyor ve varlıklarıyla mucizeler yaratan bu önemli meslek grubunun Tıp Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Meşakkatli bir mesleği insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakar sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Hangi meslek başka bir derde bu kadar derman olabilir ki? Bir nefesin değerini en iyi anlayan sizler kadar kim olabilir? Tüm kalpleriyle mutluluk ve yaşam dağıtan tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutluyorum!

Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve üstün gayretle çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Görevlerini sadece edilmiş bir yemin olarak görmeyen, tüm kalpleri ve vicdanlarıyla mesleklerini icra eden başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum. Beni Türk hekimlerine emanet edin. (Mustafa Kemal Atatürk) 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, verilen görevleri zamanında ve tam olarak yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyorum. Sağlık, sağlam vücutlara giydirilmiş bir tacın ta kendisidir. (Hz. Muhammed s.a.v) Tüm sağlık birimlerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

Hayatımızın her alanında yanımızda olan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız. Büyük bir fedakarlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız. İnsanlığın en değerli hazinesi sağlıktır. Bu değerli hazinenin paylaşan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı kutlu olsun. Yaşatmak için verdikleri mücadelelerle kalbimizde iz bırakan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. İyi ki varsınız…

Sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum. Tüm sağlık personellerinin Tıp Bayramını kutlar, sağlıklı bir toplum olabilme yolundaki katkılarından ötürü teşekkürlerimi sunarım. Her şeyin başı sağlıktır. Tıp bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

tip bayrami tip bayrami haftasi 14 mart tip bayrami tip bayrami mesajlari tip bayrami sozleri