Süper Lig | Galatasaray-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11)


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında İstanbulspor'u konuk ediyor. Peki Galatasaray-İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de çıktığı 21 müsabakada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayarak 54 puan topladı. Bu sonuçlarla Fenerbahçe ile aynı puana sahip olmasına rağmen averajla ikinci sırada yer alıyor. Ligde son sırada bulunan İstanbulspor ise oynadığı maçların 3'ünü kazanırken, 4'ünde berabere kaldı ve 14'ünü kaybetti. Trabzonspor maçında sahadan çekildikleri için hükmen mağlup sayılan sarı-siyahlı takımın 10 puanı bulunuyor. Galatasaray, iki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı 1-0 kazanmıştı.


Kadroda yer alamayacak futbolcular


Galatasaray'da sakatlıkları bulunan ve aynı zamanda sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, ameliyat sonrası tedavisi süren Sergio Oliveira, Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden milli takımlarında yer alan Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu bugünkü maçta görev yapamayacak. Ayrıca Davinson Sanchez, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray'ın performansı


Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 27 maçta mağlup olmadı. Son yenilgisini geçen sezon iç sahada çıktığı ilk karşılaşmada yaşadıktan sonra, sonraki 27 mücadeleyi kaybetmedi. Seyrantepe'deki lig karşılaşmalarında 25 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon sahasında puan kaybetmeyen tek takım konumunda. RAMS Park'ta çıktığı 10 maçı da kazandı ve taraftarı önünde puan kaybetmedi.

En iyi savunma yapan takım


Galatasaray, Süper Lig'de bu sezon en iyi savunma yapan takım olarak dikkat çekiyor. 21 maçta 43 gol atarken, kalesinde sadece 12 gol gördü. 11 maçta kalesini gole kapatan Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Galatasaray - İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bugün sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park'ta yapılacak müsabaka saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek ve maç beIN SPORTS'tan naklen yayınlanacak.

Muhtemel ilk 11


Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un İstanbulspor karşısında Muslera, Boey, Nelsson, Sanchez, Barış, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi'yi tercih etmesi bekleniyor.

Galatasaray - İstanbulspor rekabeti


Galatasaray ile İstanbulspor, Süper Lig tarihinde yarın 48. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında yapılan maçlarda Galatasaray'ın açık ara üstünlüğü bulunuyor. 47 müsabakada Galatasaray 32 galibiyet alırken, İstanbulspor 5 galibiyet aldı ve 10 maç berabere sonuçlandı. Toplamda Galatasaray 105 gol atarken, İstanbulspor 41 gol kaydetti.

Galatasaray'ın ev sahibi olduğu maçlar


Galatasaray, Süper Lig'de ev sahibi olduğu maçlarda İstanbulspor'a sadece bir kez yenildi. Sarı-kırmızılı takım, İstanbulspor'u konuk ettiği maçlarda 17 galibiyet, 5 beraberlik ve bir mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda Galatasaray 58 gol atarken, kalesinde ise 21 gol gördü.

En farklı skorlu galibiyetler


Galatasaray, İstanbulspor karşısında ligde en farklı galibiyetini 1962-1963 sezonunda ev sahibi olduğu maçta 6-0'lık sonuçla aldı. İstanbulspor ise Galatasaray karşısında ligdeki en farklı galibiyetini 1970-1971 sezonunda evinde oynadığı maçta 3-0'lık skorla elde etti. İki takım arasında oynanan en gollü lig maçı ise 2000-2001 sezonunda gerçekleşti. İstanbulspor'un sahasında oynanan maçı Galatasaray 5-3 kazandı. Bu maçta toplamda 8 gol atıldı, bu da rekabetteki 46 maç içinde en gollü maç olarak kaydedildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.