Süper Lig | Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel 11)


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Lider Fenerbahçe Süper Lig'de Ankaragücü'nü konuk edecek. Peki Fenerbahçe - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ayrıntılar...

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında MKE Ankaragücü'nü evinde ağırlayacak. Maç, bugün saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak ve Cihan Aydın tarafından yönetilecek. Fenerbahçe - Ankaragücü maçı beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, Yılport Samsunspor ile berabere kaldıktan sonra deplasmanda RAMS Başakşehir'i 90+4. dakikada Batshuayi'nin penaltı golüyle mağlup etti. Bu galibiyetle Fenerbahçe, puanını 57'ye yükselterek liderliğini korudu. Şu ana kadar 22 maçta 18 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi elde eden Fenerbahçe, evinde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın MKE Ankaragücü karşısında şu muhtemel 11'i tercih etmesi bekleniyor: Livakovic, Mert, Serdar, Djiku, Ferdi, İsmail, Krunic, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Fenerbahçe'de MKE Ankaragücü maçı öncesinde üç eksik bulunuyor. Bright Osayi-Samuel ve Fred'in sakatlıkları devam ederken, Jayden Oosterwolde ise RAMS Başakşehir maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı durumda.

Son 3 lig maçında 3 gol atan Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşısında golcülerine güveniyor. Fenerbahçe, ligde attığı 59 golle en skorer takım konumunda bulunuyor.

Bu bilgiler, Hypli.com'un arama sonuçlarından alınmıştır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.