Süper Kupa'nın bilet geliri depremzedelere bağışlanacak


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet gelirleri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet gelirleri, 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlar için bağışlanacak. 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının bilet gelirleri, Türkiye Futbol Federasyonu ve iki kulübün ortak kararı ile depremzede vatandaşlarımız yararına bağışlanacak [1].

Bu karar, depremzedelerin desteklenmesi ve yardım edilmesi amacıyla alınmıştır.

Bu maçın önceden Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanmıştı, ancak Atatürk pankartı nedeniyle krize dönüşmüş ve maç ileri bir tarihe ertelenmişti. Şimdi ise maçın Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanması planlanmaktadır.

Bu bilgiler doğrultusunda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa maçının bilet gelirlerinin 6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlarımız yararına bağışlanacağını söyleyebiliriz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.