SÜPER KUPA MAÇI: Galatasaray - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? GS-FB Süper Kupa finali ne zaman, şifresiz mi yayınlanacak?


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Son güncelleme: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesi için heyecanlı geri sayım başladı. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa tarihinde 3 kez karşılaştı.

Süper Kupa Finali Ne Zaman?


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finali, 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da başlayacak. Maç, ATV ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Süper Kupa Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?


Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı, ATV ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Fenerbahçe Süper Kupa Finaline U19 Takımıyla Mı Çıkacak?


Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, yaptığı açıklamada Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa mücadelesine 19 yaş altı takımıyla çıkacaklarını ifade etmişti. Bilecik, açıklamasının devamında, "Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık" demişti.

Fenerbahçe'den Türkiye Kupası Kararı


Fenerbahçe, önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama kararı almıştır. Başkan Vekili Erol Bilecik, bu kararı açıklarken, "Bayramdan hemen sonra TFF'ye gerekli olan bütün başvuruları yapacağız. Türkiye Kupası'na önümüzdeki 2 sezon katılmama kararı aldık" şeklinde konuşmuştur.

Süper Kupa Rekabetinde Son Durum


Sezon olarak 2022-2023 sezonunda Süper Kupa'yı Trabzonspor müzesine götürmüştür. Genel istatistiklere bakıldığında, Galatasaray'ın 16, Trabzonspor'un 10, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ise 10 Süper Kupa şampiyonluğu bulunmaktadır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.