Son Dakika: Sacha Boey'de özel jetle Bayern Münih'e! Kıran kırana pazarlık! Galatasaray'ın istediği rakam, takas teklifi ve ilk alternatif


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Galatasaray'da Sacha Boey ile yollar her an ayrılabilir. Alman devi Bayern Münih, oyuncuyu bugün Almanya'ya getirmek için tüm şartları zorluyor. Kıran kırana pazarlık…

Galatasaray'ın Sacha Boey İçin Aldığı Transfer Teklifleri ve Gelişmeler

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor ile karşılaşan Galatasaray'da Fransız sağ bek Sacha Boey maç kadrosunda yer almadı ve bu durum, oyuncuyla ilgili flaş transfer iddialarına yol açtı. Trabzonspor maçında 90 dakika oynayan Boey, ağrıları nedeniyle kadroya alınmadı. Bu sırada Sky Almanya, Bayern Münih'in Sacha Boey için Galatasaray ile görüşmelere başladığını duyurdu. Alman devi, önce Kieran Trippier ve Nordi Mukiele için girişimde bulunmasına rağmen rotasını Galatasaray'ın yıldızı Boey'e çevirdi ve İstanbul'da ilk görüşme gerçekleşti.

Fabrizio Romano'nun transfer haberleriyle bilinen gazeteci olduğu belirtilirken, Bayern Münih'in Sacha Boey için yaptığı ilk teklifin 15 milyon Euro artı bonus olduğu ve bu teklifin Galatasaray tarafından henüz kabul edilmediği ifade edildi. Galatasaray'ın Boey'i daha yüksek bir bedelle elden çıkarmak istediği ve görüşmelerin devam edeceği belirtilirken, Bayern Münih'in oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirmek istediği ve transfer konusunda oldukça ısrarcı olduğu belirtildi. Alman ekibinin, Sacha Boey'i Münih'te sağlık kontrolünden geçirmek üzere özel bir jet kiraladığı bilgisi de paylaşıldı.

Öte yandan, Bayern Münih'in Sacha Boey için Galatasaray'dan bonservis bedeli yanı sıra Noussair Mazraoui'yi istediği ancak bu takas teklifinin reddedildiği iddia edildi. Sacha Boey'in sözleşmesinin 2025 yaz ayında sona ereceği ve Sarı-Kırmızılıların oyuncuyu elden çıkarması halinde çift haneli bonservis rakamları talep edeceği belirtilirken, transferin her an gerçekleşebileceği vurgulandı.

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, bahsi geçen rakamlara oyuncuyu bırakmayacaklarını ifade ederken, teknik direktör Okan Buruk da Sacha Boey'in ayrılmasından yana olmadıklarını ancak kulübün faydasına bir teklif gelirse başkanlık ve yönetimin kararına saygı duyacaklarını belirtti.

Ayrıca, Galatasaray scout ekibinin Sacha Boey'in ayrılması durumunda Strasbourg forması giyen 2001 doğumlu Fransız futbolcu Marvin Senaya ile ilgilendiği iddia edildi. Senaya'nın 1,81 boyunda olduğu ve Ligue 1 takımlarından Strasbourg'da forma giydiği, sözleşmesinin ise 2027'ye kadar devam ettiği bilgisi paylaşıldı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Galatasaray Sacha Boey Transfer Haberleri