SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği normale döndü


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

SON DAKİKA HABERİ: Fatih Sultan Mehmet Köprüsü önlerinde makine arızası yapan SNP PAZAR isimli genel kargo gemisi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kurtarılarak Ahırkapı Demir Sahası'na çekildi.

Son Dakika Haberi: SNP PAZAR İsimli Gemi Kurtarıldı


İstanbul Boğazı'nda SNP PAZAR isimli genel kargo gemisi makine arızası yapmış ve geçici olarak askıya alınan boğaz trafiği normale dönmüştür. 80 metre boyundaki genel kargo gemisi, makine arızasının giderilememesi nedeniyle İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi koordinasyonunda; Kurtarma-7, Mehmetçik Römorkörleri ve Kılavuz Kaptanın katıldığı kurtarma operasyonu ile Ahırkapı Demir Sahası'na güvenli bir şekilde demirletilmiştir [1].

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "SNP PAZAR isimli gemi, İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezimiz koordinasyonunda; Kurtarma-7 Römorkörümüz yedeğinde, Kılavuz Kaptanımız ve Mehmetçik Römorkörümüz refakatinde Ahırkapı Demir Sahası'na emniyetle demirletildi" ifadeleri yer almaktadır [2].

Bu gelişmeler sonucunda İstanbul Boğazı'nda geçici olarak askıya alınan gemi trafiği normale dönmüştür. Bu durum, boğaz trafiğinin normal seyrine dönmesine olanak tanımaktadır.

Bu bilgiler, İstanbul Boğazı'nda yaşanan SNP PAZAR isimli gemi arızası ve kurtarma operasyonuyla ilgili son dakika gelişmelerini içermektedir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.