Son Dakika... Erdoğan AKP'nin Eskişehir ilçe başkan adaylarını açıkladı


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir ilçelerindeki adaylarını tanıttı.

Konuşmasında, AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Eskişehir'de büyükşehir ve ilçeleriyle destan yazacaklarına inandığını belirtti. Ayrıca, Eskişehir'in 31 Mart'ta gerçek belediyecilikten yana tercih kullanacağına olan inancını dile getirdi. Erdoğan, şehirlere eser kazandırmak için sürekli kadrolarını ve vizyonlarını yenilediklerini vurgulayarak, Eskişehir'e yapılan hizmetlerin altında AK Parti'nin imzası olduğunu belirtti.

Ayrıca, CHP'nin şehirlerimizi geleceğe hazırlamak gibi bir derdi olmadığını ifade etti ve partinin eski genel başkanının koltuğuna geri dönmek için çabaladığını söyledi. Erdoğan ayrıca, ülkemizin stratejik önemini artırdıklarını ve siyasi, ekonomik ve askeri olarak kendi kararlarını verme imkanına kavuştuğumuzu belirtti.

AK Parti'nin Eskişehir ilçelerindeki adayları da şu şekilde tanıtıldı: Alpu: Alparslan Kokulu (MHP), Beylikova: Vahit Kara, Çifteler: Kadir Bıyık (MHP), Günyüzü: Hidayet Özmen (BBP), Han: Bekir Belceli, İnönü: Serhat Hamamcı, Mahmudiye: Murat Uçarer, Mihalgazi: Zeynep Güneş, Mihalıççık: Halil Sami Barış (MHP), Odunpazarı: Özkan Alp, Seyitgazi: Erhan Erden (MHP), Sivrihisar: Hüseyin İlhan, Tepebaşı: Hamit Yüzügüllü. 


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.