Zeytin Ağacı konusu nedir? Özeti ve oyuncuları hakkında tüm detaylar...


Google News

Yayınlama: 2 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Netflix'in yeni yerli yapımı Zeytin Ağacı dizisinin konusu nedir? Dizinin kısa özeti ve oyuncu kadrosu hakkında tüm detaylar haberimizde...

Zeytin Ağacı Konusu

Toplam Süre: 422dk. (Ortalama 7 saat)

Çıkış yılı: 2022

18+ yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun

Zeytin Ağacı kaç sezon?

Zeytin Ağacı dizisi toplam 1 Sezondan oluşmaktadır.

Kategori: Türk Yapımları, Romantik Drama Dizileri, Drama Dizileri

Konusu: Ada, Sevgi ve Leyla'nın “rakı, balık, Ayvalık” olarak başlayan macerası, onları geçmişleriyle barıştırırken kendi yaşamları için yepyeni kararlar almalarını sağlar.

Başroller: Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz

Yaratıcılar: Nuran Evren Şit

Zeytin Ağacı kaç bölüm?

Zeytin Ağacı dizisi Toplam 1 Sezon 8 Bölümden oluşmaktadır.

Zeytin Ağacı oyuncuları kimlerdir?

Zeytin Ağacı Oyuncuları: Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Fırat Tanış, Serkan Altunorak, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel, Umut Kurt

Sezonlar

Sezon: 1

Çıkış yılı: 2022

Özet: Ada, Sevgi ve Leyla'nın “rakı, balık, Ayvalık” olarak başlayan macerası, onları geçmişleriyle barıştırırken kendi yaşamları için yepyeni kararlar almalarını sağlar.

Zeytin Ağacı 1. sezon kaç bölüm?

Zeytin Ağacı 1. sezon toplam 8 bölümden oluşmaktadır.

Bölümler

1. Sezon 1. Bölüm

Bölüm 1. 1. Bölüm

Süre: 54 dk.

Bölüm özeti: Ada, Sevgi’nin Ayvalık’ta alternatif bir terapiye katılma isteğine gönülsüzce razı olunca üç kız arkadaş yola koyulur. Ada hiç ummadığı biriyle karşılaşır ve eski yaralar depreşir.

1. Sezon 2. Bölüm

Bölüm 2. 2. Bölüm

Süre: 51 dk.

Bölüm özeti: Kızlar, Zaman Bey'in seansına katılır. Ada şüpheci davranırken, Leyla’nın boğulma korkusunun nedeni anlaşılır. Ada, İstanbul’da hem sevindirici hem üzücü haberler alır.

1. Sezon 3. Bölüm

Bölüm 3. 3. Bölüm

Süre: 54 dk.

Bölüm özeti: Ada perişan hâlde Ayvalık'a döner ve evliliği konusunda Leyla'yla tartışır. Sevgi'nin randevusu tatsız geçer. Ada'nın ailesinde yaşanan trajik bir olay ortaya çıkar.

1. Sezon 4. Bölüm

Bölüm 4. 4. Bölüm

Süre: 53 dk.

Bölüm özeti: Ada'nın peşinden Ayvalık'a gelen Selim, kıskançlık krizi geçirir. Leyla, Erdem'in yurt dışına kaçabilmesi için para bulmalıdır. Selim'in çocukluk travması ortaya çıkar.

1. Sezon 5. Bölüm

Bölüm 5. 5. Bölüm

Süre: 56 dk.

Bölüm özeti: Toprak ve Selim karakolluk olur. Leyla'nın başına talih kuşu konar. Toprak'ın dedesinin uğradığı haksızlık ortaya çıkar. Ada kalbiyle zihni arasında bir seçim yapmalıdır.

1. Sezon 6. Bölüm

Bölüm 6. 6. Bölüm

Süre: 46 dk.

Bölüm özeti: Belgin'in durumu kritiktir. Ada, Zaman Bey'in yardımıyla annesiyle ilgili sorularına cevap arar. Leyla, Erdem'den boşanmak zorundadır. Bu arada Sevgi ve Fiko yakınlaşır.

1. Sezon 7. Bölüm

Bölüm 7. 7. Bölüm

Süre: 54 dk.

Bölüm özeti: Ada babasının bir sırrını öğrenirken Selim kendini büyük bir çıkmazda bulur. Zaman Bey bir engelle karşılaşır. Sevgi annesine isyan eder. Leyla son adımı atamaz.

1. Sezon 8. Bölüm

Bölüm 8. 8. Bölüm

Süre: 54 dk.

Bölüm özeti: Kızlar yeniden bir aradadır. Leyla, Fiko'ya bir iş teklifinde bulunur. Sevgi en mutlu gecesinde sarsıcı bir mektup alırken herkesi acı tatlı sürprizler beklemektedir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
Zeytin Ağacı fragman IMDB Netflix Netflix dizileri Netflix dizi önerileri Türk Yapımları Romantik Drama Dizileri Drama Dizileri murat boz Tuba Büyüküstün Seda Bakan Boncuk Yılmaz Nuran Evren Şit