Kuş Uçuşu konusu nedir? Kısa özeti ve oyuncuları hakkında tüm detaylar...


Google News

Yayınlama: 2 yıl önce

Son güncelleme: 2 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Netflix'te yayına giren Kuş Uçuşu dizisinin konusu nedir? Dizinin kısa özeti ve oyuncu kadrosu hakkında tüm detaylar haberimizde...

Dizi Adı: Kuş Uçuşu

Toplam Süre: 370dk. (Ortalama 6 saat)

Çıkış yılı: 2022

16+ yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun

Kuş Uçuşu kaç sezon?

Kuş Uçuşu dizisi toplam 1 Sezondan oluşmaktadır.

Kategori: Türk Yapımları, Drama Dizileri

Konusu: Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Başroller: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol

Yaratıcılar: Meriç Acemi

Kuş Uçuşu kaç bölüm?

Kuş Uçuşu dizisi Toplam 1 Sezon 8 Bölümden oluşmaktadır.

Kuş Uçuşu oyuncuları kimlerdir?

Kuş Uçuşu Oyuncuları: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar

Sezonlar

Sezon: 1

Çıkış yılı: 2022

Özet: Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Kuş Uçuşu 1. sezon kaç bölüm?

Kuş Uçuşu 1. sezon toplam 8 bölümden oluşmaktadır.

Bölümler

1. Sezon 1. Bölüm

Bölüm 1. 1. Bölüm

Süre: 41 dk.

Bölüm özeti: Ünlü sunucu Lale Kıran'ın "Öteki Taraf" adlı haber programında çeşitli numaralarla stajyerlik işi kapan Aslı, yüksekten uçmaya kararlıdır.

1. Sezon 2. Bölüm

Bölüm 2. 2. Bölüm

Süre: 43 dk.

Bölüm özeti: Aslı rakibi olarak gördüğü diğer stajyerlere tuzak kurar ancak torpilli Güliz'den kurtulması pek kolay olmayacaktır. Lale'nin partisine beklenmedik bir misafir gelir.

1. Sezon 3. Bölüm

Bölüm 3. 3. Bölüm

Süre: 43 dk.

Bölüm özeti: Kenan kanalla ilgili söylentiler yayınlayan Twitter hesabının sahibini bulmaya çalışır. Lale bir tekne yangınını haber yapmamakta direnince ekip içinde gerginlik yaşanır.

1. Sezon 4. Bölüm

Bölüm 4. 4. Bölüm

Süre: 44 dk.

Bölüm özeti: Bomba bir haberle ilgili detayları içeren flaş disk kaybolunca kanalda kriz yaşanır. Lale ile Selim'in arasını bozmaya çalışan Aslı, Yusuf'la iş birliğine devam eder.

1. Sezon 5. Bölüm

Bölüm 5. 5. Bölüm

Süre: 48 dk.

Bölüm özeti: Aslı manipülasyonlarıyla Lale ile Kenan'ı yakınlaştırmaya çalışırken Yusuf, dedikodu tweet'leri atmaya devam eder. Kenan, Lale ve Müge'yle olan geçmişini hatırlar.

1. Sezon 6. Bölüm

Bölüm 6. 6. Bölüm

Süre: 50 dk.

Bölüm özeti: Kenan, Lale'ye bir itirafta bulunur. Selim ise şüphelerini dile getirir. Aslı daha cüretkâr bir tutum içine girerken Lale parçaları birleştirir ve karşı hamlesini yapar.

1. Sezon 7. Bölüm

Bölüm 7. 7. Bölüm

Süre: 51 dk.

Bölüm özeti: Selim, Lale'ye rest çeker. Kenan, Lale ve Müge programın geleceği konusunda bir karar vermelidir. Yusuf fevri bir karar alır. Zıvanadan çıkan Aslı, Lale'yle hesaplaşır.

1. Sezon 8. Bölüm

Bölüm 8. 8. Bölüm

Süre: 50 dk.

Bölüm özeti: Gül'den şaşırtıcı bir teklif alan Aslı, Müge'yle birlikte Lale'ye karşı bir komplo planlar. Ancak Lale sadık ekibi sayesinde müthiş bir manevrayla kameralara veda eder.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
Kuş Uçuşu Kuş Uçuşu konusu Kuş Uçuşu fragman Kuş Uçuşu oyuncuları Kuş Uçuşu IMDB Kuş Uçuşu yorumlar Kuş Uçuşu izle Kuş Uçuşu kaç bölüm Kuş Uçuşu kaç sezon Netflix dizileri Netflix dizi önerileri Kuş Uçuşu 1 sezon kaç bölüm Türk Yapımları Drama Dizileri