SGK ve Bağ-Kur'lu emekliye jestin kralı geldi! 11 Eylül Pazartesi yarın 09.00’da 9000 TL ek ödeme start alıyor


Google News

Yayınlama: 8 ay önce

Son güncelleme: 8 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel olarak hazırlanan "Emeklilik Paketi" avantajlarından faydalanmak için artık emekli maaşınızı Yapı Kredi'den alabilirsiniz!

SGK ve Bağ-Kur'dan emekliye jest kral geldi! 11 Eylül Pazartesi yarın saat 09.00 9000 TL ek ödeme başlıyor. 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklileri için özel olarak hazırlanan \Emeklilik Paketi\nin avantajlarından yararlanmak için artık emekli maaşınızı Yapı Kredi'den alabilirsiniz! 11 Eylül Pazartesi yarın saat 09.00'da 9000 TL ek ödeme başlıyor!

Jestin kralı SGK ve Bağ-Kur'dan emekliye geldi - SSK veya Bağ-Kur'dan emekli olmayı düşünüyorsanız, e-Devlet veya SGK Müdürlükleri üzerinden başvurunuzu yaptığınızda emekli olacağınız kuruma veya Emekli Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kamu Görevlileri Emeklilik Dairesi Başkanlığı'na hitaben yazılmış emeklilik başvuru dilekçesinde Yapı Kredi'yi tercih edebilirsiniz.

Emekli olduğunuzda Yapı Kredi'den maaşınızı nasıl alabilirsiniz?

Zaten bir Yapı Kredi müşterisiyseniz, emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşımak oldukça kolaydır.

Bu işlemi Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca 444 0 444 \\\/ 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak bilgi alabilir veya kimlik belgenizle birlikte size en yakın Yapı Kredi şubesine uğrayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Alternatif olarak SGK emekli maaşınızı e-Devlet üzerinden de Yapı Kredi'ye devredebilirsiniz.

Yapı Kredi Müşterisi Değilseniz Ne Yapmalısınız?

Yapı Kredi müşterisi değilseniz hemen Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirerek müşteri olabilir ve emekli maaşınızı Yapı Kredi'ye taşıyabilirsiniz.

Aynı zamanda SGK emekli aylığınızın Yapı Kredi'ye taşınması işlemini e-Devlet veya SGK Müdürlükleri üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.9.000 TL'ye Kadar Nakit Promosyon Kampanyası1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında SGK emekli aylığını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den almayı taahhüt eden müşteriler, 9.000 TL'ye kadar nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Promosyon Taahhütnamesi imzalandıktan sonra aylık net geliri 3.499 TL'ye kadar olan müşterilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlara 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlara 6.750 TL, 10.000 TL üzerinde olanlara 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacaktır.

Ayrıca Ek Ödül Taahhütnamesi'nin imzalanmasından itibaren 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı ibraz eden müşterilere 500 TL tutarında ek nakit ödül ödenecektir.

Kampanyaya katılan müşteriler, Ekim ayında esnek hesap limitinden 0 faiz ile 2.000 TL'ye kadar kullanabilecek.

Ayrıca 1 Eylül 2023 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında kredi kartı satın alan veya mevcut kartlarını kullanarak promosyona başvuran müşteriler, 2 ay içerisinde toplam 500 TL harcadıklarında 1.000 TL ek nakit promosyon alacaklar. Önemli Bilgi20 Ocak 2022 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında ek ödül taahhüdünde bulunan ve kredi kartı kampanyasından yararlanan müşteriler, taahhütlerini iptal edip tekrar taahhütte bulunmaları halinde kampanyadan yararlanamayacaktır.

Ayrıca kampanya başlangıç tarihi itibariyle Yapı Kredi Bankası'ndan promosyon taahhüdü bulunan ve başka bir SGK emekli maaşı alan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Tüm bu fırsatları değerlendirmek ve daha fazla bilgi almak için Yapı Kredi Mobil uygulamasını, Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesini, Müşteri İletişim Merkezi'ni veya şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

Not: Kampanya şartları ve tarihleri değişebilir.

Kampanya koşulları ve güncel bilgilere bankanın resmi internet sitesinden ulaşılabilir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.