Seksenler dizisinde Zafer rolünü oynayan Efe Deprem hayatını kaybetti...


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Bir dönem ekranlara damga vuran Seksenler dizisinde Zafer karakterine hayat veren Efe Deprem geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi...

Efe Deprem'in Ardından


Türk tiyatro oyuncusu Efe Deprem, 'Seksenler' dizisindeki Zafer karakteriyle tanınan bir isimdi. Maalesef, 6 Mart 2024 tarihinde Kağıthane D-100 Karayolu'nda meydana gelen bir kaza sonucunda hayatını kaybetmiştir. Kaza, saat 19.30 sıralarında D-100 Karayolu Çağlayan metrobüs durağı yakınında Mecidiyeköy istikametinde gerçekleşmiştir. Efe Deprem, barista eğitiminden dönerken kullandığı motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmıştır. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Deprem, hastaneye kaldırılmış ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. 41 yaşında ve bir çocuk babası olan Efe Deprem'in ani vefatı büyük bir üzüntüye neden olmuştur.

Son Yolculuğuna Uğurlandı


Efe Deprem'in cenazesi, Üsküdar'daki Şakirin Camii'ne getirilerek defnedilmiştir. Cenazeye Deprem'in ailesi, çalışma arkadaşları ve yakınları büyük bir kalabalıkla katılmıştır. Babası Teoman Deprem, Deprem'in tabutunun üzerine Fenerbahçe forması bırakmıştır. Deprem'in ağabeyi Mete Deprem de tabutun başından ayrılmamıştır. Eşi Burcu Altın Deprem ise ayakta durmakta güçlük çekmiştir. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Efe Deprem'in cenazesi Çamlıca Mezarlığı'nda toprağa verilmiştir.

Sevenleri ve Meslektaşlarından Duygusal Paylaşımlar


Efe Deprem'in 'Seksenler' dizisindeki rol arkadaşı Şoray Uzun, Deprem'in erken vefatından dolayı büyük bir şaşkınlık yaşadıklarını ifade etmiştir. Onu "dünya tatlısı" ve "dünya beyefendisi" bir çocuk olarak nitelendiren Uzun, Deprem'in temiz kalpli bir insan olduğunu vurgulamıştır.

Filmin senaristi ve başrol oyuncusu İbrahim Büyükak ise, Deprem'in genç yaşta ve erken bir şekilde kaybedilmesinden dolayı derin bir üzüntü duyduğunu belirtmiştir. Ona "canım kardeşim" diyerek başsağlığı dileklerini ileten Büyükak, Deprem'i çok sevdiğini ifade etmiştir.

Efe Deprem'in 'Evim Sensin' filminde birlikte rol aldığı Özcan Deniz, Deprem'i "iyi yürekli bir çocuk" olarak tanımlayarak duygusal bir paylaşımda bulunmuştur.

Seksenler dizisinde kamera karşısına geçen Ceyhun Fersoy ise, Deprem'in kaybı karşısında sözlerinin anlamsız olduğunu ve onu çok özleyeceğini dile getirmiştir. Deprem'i "iyi biri" olarak nitelendiren Fersoy, içini acıtan bu kaybı ifade etmiştir.

Efe Deprem'in ani ve erken vefatı, sevenleri, ailesi ve meslektaşları arasında büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Kendisini tanıyan herkesin kalbinde özlemle anılacak bir iz bıraktığı kesindir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

efe deprem seksenler kaza caddemanset son dakika haberler efe deprem kim