Önce eski eşini öldürdü sonra kendisi intihar etti - Son Dakika...


Google News

Yayınlama: 11 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İsmet Dalmış adlı kişi önce eski eşini öldürdü sonra kendisi intihar etti. İşte kan donduran olayın perde arkası ve sonrasında yaşanan gelişmeler...

Turgutlu ilçesi, Manisa'da korkunç bir olay meydana geldi. İddiaya göre, Şükran Dalmış adlı kadın ile boşanan eski eşi İsmet Dalmış sokakta tartışmaya başladılar. Tartışma kavgaya dönüşünce İsmet Dalmış, belinden çıkardığı tabancayla eski eşine ateş etti. Şükran Dalmış, çok sayıda kurşunla vurulduktan sonra yere yığıldı ve olay yerinde hayatını kaybetti. İsmet Dalmış ise birkaç metre ötede tabancayı kendi başına doğrultarak intihar etti. Olayın duyulması üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ancak İsmet Dalmış olay yerinde hayatını kaybetmişti. Şükran Dalmış'ın ise ağır yaralandığı belirlendi ve Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, İsmet Dalmış adlı kişi, kısa bir süre önce boşandığı eski eşi Şükran Dalmış'ı tabancayla vurarak öldürdü. Ardından aynı silahı kullanarak kendisine de ateş ederek intihar etti.

Olay, Ergenekon Mahallesi İsmailcik Deresi Sokak'ta bugün saat 18.00 sıralarında meydana geldi.

İddialara göre, Şükran Dalmış ve İsmet Dalmış sokakta tartışmaya başladılar. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve İsmet Dalmış, belinden çıkardığı tabanca ile eski eşine ateş etmeye başladı.

Şükran Dalmış, vücuduna isabet eden birden fazla kurşunla kanlar içinde yere yığıldı.

İsmet Dalmış, olay yerinden birkaç metre uzaklaştıktan sonra tabancayı kendi başına doğrultup ateşledi. Silah seslerini duyan çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi.

Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, İsmet Dalmış'ın hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralanan Şükran Dalmış ise ilk müdahalenin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, Şükran Dalmış yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İsmet Dalmış ve Şükran Dalmış'ın cesetleri savcının incelemesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturma devam ediyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.