Oğlu uçurumdan düşerek ölmüştü, ifadesi gelinini kurtardı...


Google News

Yayınlama: 10 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Bursa’da geçen yıl eylül ayında Orhaneli ilçesi Dündar Mahallesinde meydana gelen olayda oğlu uçurumdan düşerek ölmüştü, mahkemedeki ifadesi gelinini kurtardı.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Bursa Orhaneli ilçesi Dündar Mahallesi'nde meydana gelen olay, Bursa'da devam eden bir davanın konusunu oluşturuyor.

Ali Gülenç, uyuşturucu tedavisi sonrasında Bursa'da işletmecilik yapmaya ve bir fabrikada çalışmaya başladı. Ancak geçimsizlik yaşadığı eşi Arzu Gülenç ile aralarında anlaşmazlık çıktı. Bu tartışma, Sinekkaya mevkisindeki bir uçurum kenarında otomobilleriyle buluşarak devam etti.

Tartışma sırasında Ali Gülenç, eşini şiddet uyguladı. Ardından ikili, tartışmaya ara vermeden araçtan inerek uçuruma yaklaşık 40 metre düştü. Ali Gülenç olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Arzu Gülenç, yardım istemek için yol kenarında geçen araçlardan yardım istedi.

Bir öğrenci servisi, yaralı kadını aracına alarak Orhaneli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Arzu Gülenç, burada yapılan ilk müdahaleden sonra Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisinin ardından ev hapsine çarptırıldı.

Ali Gülenç'in cenazesi ise otopsinin ardından defnedildi. Savcılık soruşturmasının ardından Arzu Gülenç hakkında, adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Duruşmada Arzu Gülenç'in savunması sırasında, Ali Gülenç'in ölümüyle ilgisi olmadığını ve suçlamaları reddettiğini ifade etti. Kadriye Gülenç ise tanık olarak dinlenerek, gelininden şikayetçi olmadığını ve beraatini istediğini belirtti.

Duruşmada yer alan diğer bir tanık olan Nazif Kaya, olay günü yaralı haldeki Arzu Gülenç'i öğrenci servis minibüsüne alarak hastaneye götürdüğünü ve başlangıçta bir trafik kazası olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Mahkeme heyeti, sanık ve tanık ifadelerini dinledikten sonra Arzu Gülenç hakkındaki ev hapsi cezasını kaldırarak olay yerinde keşif yapılmasına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Sanık Arzu Gülenç ve kayınvalidesi Kadriye Gülenç, kararın ardından duruşma salonundan çıkarak adliyeden ayrıldı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Bursa Orhaneli