Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında kritik görüşme...


Google News

Yayınlama: 10 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün sabah erken saatlerde Ankara'ya seyahat ederek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmak üzere Ahlatlıbel Parkı'nda bir araya geldi.

28 Mayıs seçimleri sonrasında, CHP içerisinde değişim rüzgarları esmeye başladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in "değişim" vurgulu açıklamalarının ardından, partinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kılıçdaroğlu, dün parti grubu toplantısında "Gemiyi limana sağlam götürmek yine kaptanın görevidir. Gemiyi limana sağlam götüreceğimi herkes bilsin" dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: "Yenilenmenin ve değişimin önünü sonuna kadar açacağım."

Bugün erken saatlerde Ankara'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şu anda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmaktadır. İkili, saat 10.00 civarında Ahlatlıbel Parkı'nda bir araya geldiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun görüşmesi 1.5 saat sürdü.

Daha önce gazetecilerin CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yönelttiği "İstanbul'u düşünmek zorundayım" sorusu üzerine İmamoğlu, "Kendileri genel başkanımız. İstanbul'u da düşüneceğiz, Ankara'yı da düşüneceğiz, Türkiye'yi de düşüneceğiz, geleceği de düşüneceğiz. Her türlü düşünmek zorundayız. İstanbul da bizim için önemli bir nokta, asla göz ardı etmediğimiz bir konu. Ancak mesele sadece İstanbul'dan ibaret değil" şeklinde cevap vermişti.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu CHP