KAZA GÖRÜNTÜSÜ! Hatay'da katliam gibi kazada 6 kişi ölmüştü! Kaza anı kameralara böyle yansıdı


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dakika haberleri: Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, karşı şeride geçen TIR'ın çarptığı otomobildeki aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Feci kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Hatay'da, Dörtyol-Payas kara yolunda Şükrü K. idaresindeki bir TIR, karşı şeride geçerek Mehmet Sönmez'in yönetimindeki bir otomobile çarptı.

AA'da yer alan habere göre, durum bildirildikten sonra olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Aynı aileden altı kişi hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mehmet Sönmez, eşi Zeynep, çocukları Eray ve Ecrin Sönmez, kayınpederi Zeki (64) ve kayınvalidesi Döndü Kara (62) kazada hayatını kaybetti.

Sürücünün çocuklarından Melek Su Sönmez (8) ise yaralandı. Yaralı çocuk, ambulansla Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TIR şoförü Şükrü K. gözaltına alındı. Hatay Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralıya şifa dileğinde bulunularak olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri de katliam gibi oldu.

Görüntülerde, hızla gelen TIR'ın aniden sola dönmesi sonucu kazanın meydana geldiği ve TIR'ın devrildiği yer görülüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Hatay Son dakika haberler