Ismarlanan içkiyi içti dehşeti yaşadı: Müdürden garsona istismar


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Kuruçeşme’deki işletme müdürü M.A., aynı mekanda garson olarak çalışan S.Z.’ye içki ısmarladı. İçkiyi içen kadın bilincini kaybedince müdürün istismarına maruz kaldı.

İstanbul Beşiktaş Kuruçeşme'de bir işletmede cinsel istismar vakası yaşandığı ortaya çıktı. Olay, 24 Kasım tarihinde meydana geldi. 33 yaşındaki S.Z., ünlü bir işletmede garson olarak çalışıyordu. 

Aynı işletmenin müdürü olan 47 yaşındaki M.A., S.Z.'ye cinsel istismarda bulundu. Genç kadın karşı koymaya çalıştı, ancak alkolün etkisiyle tepki veremedi. İddiaya göre M.A., S.Z.'nin çaresiz durumundan faydalanarak cinsel istismarda bulundu. Sabah olduğunda istismara uğradığını fark eden genç kadın, karakola giderek M.A.'dan şikayetçi oldu. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Şüpheli gözaltına alındı ve DNA örnekleri alındı. Şüpheliye ait DNA örnekleri genç kadınınkilerle uyuştu ve tecavüz gerçekleştiği tespit edildi. Şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Kaynaklar:


Sabah gazetesi, Atakan Irmak, 25 Nisan 2024, [link](https://www.sabah.com.tr/gundem/2024/04/25/istanbul-besiktasta-ucuncu-kez-istismar)


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

İstanbul cinsel istismar kuruçeşme