Inter'den 10 saatlik kutlama: Hakan Çalhanoğlu Türk bayrağıyla katıldı


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Son güncelleme: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

İtalya'da şampiyon olan Inter takımı, Milano'da taraftarlarıyla şampiyonluğu kutladı.

İtalya Serie A'da şampiyon olan Inter takımı, Milano'da muhteşem bir kutlama gerçekleştirdi. Duomo Katedrali'ne olan 8 kilometrelik mesafeyi 9 saatte kateden otobüsler, katedralin bulunduğu meydanda havai fişek gösterileri ve meşalelerle karşılandı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Türk bayrağıyla kutlamalara katıldı.

Inter takımı, 2023-2024 sezonunda Serie A'da şampiyonluğa ulaşarak büyük bir başarı elde etti. Geçtiğimiz hafta ezeli rakipleri Milan'ı 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etmişlerdi. Bu sevinci kutlamak için Torino maçının ardından şampiyonluk turu düzenlendi. Torino'yu Hakan Çalhanoğlu'nun 2 golüyle 2-0 yenen Inter, açık otobüslere binerek şampiyonluk turuna çıktı.

Giuseppe Meazza Stadı'ndan Duomo Katedrali'ne kadar Milano caddelerinde gerçekleşen tur, geniş güvenlik önlemleri altında ve mavi-siyahlı taraftarların sevgi gösterileriyle dolu bir atmosferde geçti. Hakan Çalhanoğlu, 7 yıldır top koşturduğu Serie A'da ilk şampiyonluk sevincini yaşadığı için ayrı bir mutluluk yaşıyordu ve Türk bayrağıyla kutlamalara katıldı. Interli taraftarlar da bu sevinci paylaşmak için tezahüratlarla ve sevgi gösterileriyle destek verdiler.

Katedrale varışlarıyla birlikte havai fişek gösterileri ve meşalelerle karşılanan takım, 100 bin kişinin katıldığı büyük bir şampiyonluk turu yaşadı. Inter'in 20. lig şampiyonluğu olan bu başarı, taraftarlar tarafından coşkuyla kutlandı.

Inter takımı, lig şampiyonluğu kupasını son lig maçı olan Inter-Lazio müsabakasının ardından kendi sahasında alması bekleniyor. Şampiyonluk kutlamaları devam ederken, takımın bu önemli anı yaşaması için heyecanla bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.