İddia: Erdoğan hafta sonu emekliye seyyanen zam açıklayabilir


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere 1 hafta kala milyonlarca emekli için seyyanen zam açıklaması yapıp yapmayacağı gündem oldu.

İddialara göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlere 1 hafta kala milyonlarca emekli için seyyanen zam açıklayabileceği konuşuluyor.

Ankara kulislerinde, 5 bin TL seyyanen zam iddiaları da gündeme gelmiş durumda. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, emeklilerle ilgili beklentilerin farkında olduklarını ve çalışmaların olgunlaştığında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bunu kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok da emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacağını ve hiçbir emeklinin mağdur edilmeyeceğini ifade etti. Ancak, detaylar hakkında açıklama yapmadı ve konunun Cumhurbaşkanı tarafından açıklanması gerektiğini belirtti.

AK Parti cephesinden gelen açıklamalar, seçim öncesi emekliye maaş zammı yapılacağı iddialarını güçlendirirken, kulislerde emekliye 31 Mart yerel seçimleri öncesi 5 bin TL seyyanen zam yapılacağı konuşulmaktadır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.