Horner'a ait olduğu iddia edilen görüntüler yayınlandı


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Red Bull, daha dün takım patronu Christian Horner'ı içeren iç soruşturmayı tamamlamış, Horner'ın yanlış bir şey yapmadığının belirlendiğini açıklamıştı.

Red Bull Racing'in Takım Patronu Christian Horner'ın adı, bir süredir takım içerisinde çalışan bir kadın çalışanı rahatsız ettiği için gündemin başında yer alıyordu.

Red Bull, bu konuyu soruşturması için bağımsız bir avukat atadı ve dün akşam yapılan resmi açıklamada, soruşturmanın tamamlandığı ve Horner'ın yanlış bir şey yapmadığının belirlendiği duyuruldu.

Ancak bugünkü ikinci antrenman seansında, bir anonim kullanıcı tarafından "Christian Horner kanıtı" adlı bir Google Drive dosyası yüzlerce gazeteciyle birlikte takım patronlarına ve Formula 1 yöneticilerine gönderildi.

Bu olayın ardından Horner, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "İsimsiz spekülasyonlar hakkında yorum yapmayacağım ancak tekrarlamak gerekirse iddiaları her zaman reddettim."

"Bağımsız soruşturmanın bütünlüğüne saygı duydum ve yolun her adımında tam işbirliği yaptım."

"Bağımsız bir uzman avukat tarafından yürütülen kapsamlı ve adil bir soruşturmaydı ve yapılan şikayetin reddedilmesiyle sonuçlandı."

Bu olayın gündeme bomba gibi düşmesiyle birlikte, şikayetçi tarafın bahsi geçen kanıtları yayınlayarak karşı saldırı yapabileceği iddia ediliyor.

Ancak, bu iddiaların doğruluğu henüz netlik kazanmamıştır ve resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Bu nedenle, bu iddialar hakkında kesin bir yargıya varmak şu aşamada mümkün değildir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Red Bull Christian Horner