Hemşire fark etti: Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberler - Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kadınlar tuvaletinde temizlik yapan bir personel, bulduğu çantayı açtığında içerisinde 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği olduğunu fark etti. 

Personel, durumu hemen hastane yetkililerine bildirdi. Şikayet üzerine polis tarafından yapılan incelemede, hastanenin güvenlik kamerası görüntüleri incelendi ve tuvalete giren kişinin tekerlekli sandalyedeki Tarık Özkan olduğu belirlendi. Tarık Özkan'ın evine düzenlenen operasyonla şüpheli yakalandı ve incelenen bilgisayarında gizli kamera ile kaydedilen görüntüler bulundu. 

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Tarık Özkan, 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyledi. Ayrıca, daha önce de toplu taşıma araçları ve kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı. Tarık Özkan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.


Kaynaklar:

- Source: Hypli.com search results


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Hastane Balıkesir Gizli kamera