Hasan Arat'tan ilk yıldız transferi: Anlaşma sağlandı


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, göreve gelmesinin ardından ilk yıldız transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlıların Nemanja Matic ile anlaştığı öne sürüldü.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, göreve gelmesinin ardından ilk yıldız transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Nemanja Matic ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülüyor Beşiktaş'ın başkanlık görevini Ahmet Nur Çebi'den devralan Hasan Arat, ekibiyle birlikte ara transfer çalışmalarına başlamıştı. Ocak ayında Jonas Svensson'u kadrosuna katan Beşiktaş, Hasan Arat başkanlığında ilk yıldız transferini de gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ın bir süredir Nemanja Matic ile temaslarda bulunduğu ve transferde sona geldiği iddia edildi. Hürriyet gazetesinin haberine göre, Siyah-Beyazlılar, İstanbul'a gelen Nemanja Matic'in menajeriyle 1.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya vardı Beşiktaş'ın ayrıca Rennes ile de anlaştığı ve oyuncunun cuma günü İstanbul'a gelerek kendisini Siyah-Beyazlılara bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Nemanja Matic, bu sezon Rennes ile toplam 19 maçta boy gösteren 35 yaşındaki orta saha oyuncusu. Kendisi 3 asistlik skor katkısı verdi.

Kaynaklar:
- Hürriyet - [Beşiktaş'ın Nemanja Matic transferinde sona gelindi](https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/besiktasin-nemanja-matic-transferinde-sona-gelindi-42089821) (Erişim Tarihi: 24 Ocak 2024)


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.