Galatasaray'da yıldız isim 11'e dönüyor!


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, 31. hafta maçında 2 Nisan Salı günü Hatayspor'u konuk edecek.

Galatasaray'ın Kadrosu ve Hedefleri


Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, bu maçta rakibini mağlup ederek galibiyet serisini 12'ye çıkarmayı hedefliyor. Teknik direktör Okan Buruk, maçta sahaya çıkaracağı kadroyu büyük ölçüde belirlemiş durumda. Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera olacak. Savunmanın sağında Kaan Ayhan, solunda ise Derrick Köhn forma giyecek. Stoperde sakatlığını atlatan Abdülkerim Bardakcı ve Victor Nelsson'un da forma giymesi bekleniyor. Orta sahada Lucas Torreira ve Kerem Demirbay görev alacak. Kanatlarda ise Barış Alper Yılmaz ve Wilfried Zaha'nın görev yapma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca Hakim Ziyech de bu bölgedeki alternatifler arasında yer alıyor. Faslı futbolcunun sağ kanatta maça başlaması halinde, Barış Alper Yılmaz sağ beke geçebilir. Forvet arkasında Dries Mertens, ileri uçta ise Mauro Icardi forma giyecek.

Bu maçta Galatasaray'ın hedefi, rakibini mağlup ederek galibiyet serisini 12'ye çıkarmak ve ligdeki başarısını sürdürmektir.





Kaynaklar:


'Hatayspor - Galatasaray ma muhtemel 11'leri! - Son dakika ...' - Trendyol


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.