Fenomen Yağmur Taktaş, ABD'de hayatını kaybetmişti! Cinayet şüphesiyle hukuk mücadelesi başlatan aileden korkunç iddialar


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haber - Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28) Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybetmişti.

Yağmur Taktaş, 'İşte Benim Stilim' isimli televizyon yarışmasıyla ünlenen bir Adanalı sosyal medya fenomeniydi. Ancak, 3 Nisan'da ABD'de fenalaşarak hastaneye kaldırıldı ve maalesef hayatını kaybetti. Taktaş'ın kesin ölüm nedenini belirlemek için otopsi yapıldı ve cansız bedeni 20 Nisan'da Adana'daki Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Taktaş'ın ailesi, kızlarının ölümünden sevgilisi olan Türk asıllı ABD vatandaşı ressam A.C.F.'yi sorumlu tutarak avukatları aracılığıyla şikayetçi oldu. Taktaş'ın teyzesi olan K.C., Taktaş'ın 2 yıldır A.C.F. ile ilişkisi olduğunu belirtti. A.C.F.'nin Taktaş'a saplantılı bir aşk beslediğini ve geçen yıl İstanbul'da ona şiddet uyguladığını söyledi. Bu saldırı sonucunda Taktaş'ın dalağı alınmıştı ve bu olayla ilgili devam eden bir dava bulunmaktadır. Ancak Taktaş tehditler nedeniyle şikayetini geri çekti, ancak yargılama devam etmektedir.

K.C., Taktaş'ın sevgilisiyle geçen yıl Ağustos ayında ABD'ye tatil amacıyla gittiğini ancak geri dönmediğini ve sevgilisinin baskı ve tehditlerle Taktaş'ın psikolojisini bozduğunu anlattı. K.C., ayrıca Taktaş'ın kanında uyuşturucu olduğunu ve sevgilisinin bu konuda bir bağlantısı olduğunu düşündüğünü belirtti. Sevgilisinin kıskançlığı yüzünden Taktaş'ın kaşlarını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını ve ona zarar verdiğini iddia etti. Taktaş'ın sevgilisi, onu sürekli dövüyor, aç bırakıyor ve dışarı çıkmasına izin vermiyordu. Bu şiddet eylemleri Türkiye'de de devam etti. Taktaş, sevgilisinin yanına gitmediği zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yaparak kötü fotoğraflarını paylaşıyordu. Taktaş'ın fiziksel ve psikolojik olarak kötü durumda olduğunu belirtti.

K.C., ayrıca Taktaş ile sevgilisi arasındaki mesajlaşmaları da dava dosyasına koyduklarını ve soruşturmanın tüm yönlerinin araştırılmasını istedi. Taktaş'ın sürekli Türkiye'ye dönmek istediğini ancak sevgilisinin buna izin vermediğini ve ona sürekli şiddet uyguladığını söylediğini belirtti. K.C., sevgilisinin Taktaş'a işkence yaptığını düşünüyor ve önceden yaşadığı tehditlerle ilgili şikayette bulunduklarını ancak bir işlem yapılmadığını söyledi. ABD ve Türkiye'de hukuk mücadelesi başlattıklarını ve bu konunun asla peşini bırakmayacaklarını ifade etti. Kesin ölüm nedeniyle ilgili otopsi raporunu beklediklerini ve en azından Taktaş'ın mezarında huzur içinde uyumasını istediklerini dile getirdi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

yağmur taktaş şüpheli ölüm sosyal medya fenomeni