Fenerbahçe'ye Fred ve İsmail Yüksek müjdesi


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Olympiakos maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Fred ve İsmail Yüksek'ten iyi haber geldi. İki futbolcu da takımla çalışmalara başladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan Perşembe günü deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. İyi haber ise, sakatlıkları bulunan futbolculardan Fred ve İsmail Yüksek'in tamamen iyileşerek takımla çalışmalara başlamasıdır. Joshua King'in ise bireysel çalışmalara devam ettiği ve cuma günü takımla çalışmasının planlandığı belirtiliyor. Michy Batshuayi'nin sakatlığını atlatmak üzere olduğu ve bugün koşulara başladığı ifade ediliyor. Alexander Djiku'nun da son maçta yaşadığı ağrıların ardından bugünkü antrenmanda koşulara başladığı bilgisi veriliyor. Mert Hakan Yandaş'ın ise sakatlığının detaylı tetkikten geçeceği belirtiliyor.

Bu bilgiler doğrultusunda, Fenerbahçe'nin Olympiakos ile çeyrek finalde karşılaşacağı ve sakatlıklarını tamamen atlatan Fred ve İsmail Yüksek'in takımla çalışmalara başladığı söylenebilir. Joshua King'in ise cuma günü takımla çalışması planlanıyor. Michy Batshuayi sakatlığını atlatmak üzere, Alexander Djiku ise bugünkü antrenmanda koşulara başladı. Mert Hakan Yandaş'ın sakatlığı ise detaylı tetkikten geçecek.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.