Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? (Fenerbahçe Konferans Ligi çeyrek final maçı)


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

UEFA Konferans Ligi’nde Fenerbahçe yarı final için sahaya çıkıyor. Yunanistan’ın Olympiakos takımına ilk maçta 3-2 mağlup olan sarı-lacivertliler, rövanş mücadelesini kazanarak tur atlamak istiyor.

Fenerbahçe, Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmada 3-0 geriye düşmesine rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle hayata tutunmuş ve çeyrek finale yükselmiştir. Fenerbahçe, H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalmış ve daha sonra Union Saint Gilloise takımını eleyerek çeyrek finale adını yazdırmıştır. Bu sezon Avrupa'da iç sahada oynadığı 7 karşılaşmanın 6'sını kazanan Fenerbahçe, taraftarının önünde 23 gol atarken sadece 4 gol yemiştir.

Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı rövanş maçı 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda gerçekleşecektir. Maç, Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV 8 kanalından şifresiz olarak yayınlanacaktır.

Mücadelenin hakemleri Alman hakem Tobias Stieler, yardımcıları Christian Gittelmann ve Mark Borsch, dördüncü hakem ise Daniel Schlager olacaktır.

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçında Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş gibi iki oyuncusundan yararlanamayacağını belirtmek gerekir. Joshua King ise sakatlığını tamamen atlatmış olsa da maç saatinde teknik ekip tarafından karar verilecek durumdadır.

Fenerbahçe, ligdeki son galibiyetiyle moral bulmuştur. Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk oldukları maçı 2-1 kazanarak çeyrek final mücadelesi öncesinde moral depolamışlardır.

Bu sezon iç sahada 7 Avrupa maçına çıkan Fenerbahçe, bu mücadelelerden 6'sını kazanmış ve en az 2 farklı galip ayrılmıştır. İlk maçta deplasmanda 3-2 kaybettikleri Olympiakos maçında 3-0 geriye düşmelerine rağmen Tadic ve İrfan Can Kahveci'nin golleriyle skoru 3-2'ye getirerek umutlandılar. En az 2 farklı galibiyet almaları durumunda yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacaklardır.

Fenerbahçe'nin tur atlaması için UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u 2 farklı galibiyetle yenmeleri yeterli olacaktır. Tek farklı galibiyet almaları durumunda ise maç uzatmalara gidecektir. Olympiakos ise her türlü galibiyet ve beraberlikte tur atlayan takım olacaktır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.