Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen Duran'dan 31 Mart değerlendirmesi: 'Sonuçlardan büyük anlamlar çıkarılmamalı'


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, yerel seçim sonuçlarından büyük anlamlar çıkarılmaması gerektiğini söyledi.

Yerel Seçimler ve SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran'ın Değerlendirmeleri


31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere sayılı saatler kalmış durumda. Bu seçimlerle ilgili olarak SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran, 17 bakanın sahaya inmesi konusunda değerlendirmelerde bulunmuştur. Duran, bu durumun abartılacak bir durum olmadığını ifade etmiş ve siyasetin atadığı bakanların belirli başlı şeyleri yaptığını belirtmiştir. Ancak hiçbirinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kıyaslanacak kadar iddialı bir kampanya süreci yönetmediğini söylemiştir [[1]].

Duran ayrıca, çoklu bir dalgalanmanın olduğunu ifade etmiştir. YRP, DEM ve CHP gibi farklı siyasi dalgaların birleşip birbirini kesip kesmeyeceği ve bu durumun sandık başında nasıl bir etki oluşturacağını açık bir şekilde gördüğünü belirtmiştir. Kendisi AKP'nin birinci parti olarak en fazla oyu alacağını düşündüğünü ve birçok ilin başa baş konumda olduğunu değerlendirmesinde bulunmuştur [[1]].

Bu değerlendirmeler, SETA Genel Koordinatörü Burhanettin Duran'ın görüşlerini yansıtmaktadır ve seçim sonuçlarına ilişkin kesin bir öngörü niteliği taşımamaktadır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.