Entübe edilen Kadir İnanır'dan sevindiren haber! Jülide Kural'dan açıklama geldi


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın son durumuna ilişkin hastane başhekiminden yeni açıklama gelmişti. Hayat arkadaşı Jülide Kural güzel haberi verdi...

Kadir İnanır, dün Beykoz'daki evinde rahatsızlanmış ve ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin MR'ı çekilen oyuncu, tahliller sonucu operasyon geçirmiş ve eynindeki tıkalı damar açılmıştı. Yoğun bakımda iki gün uyutulacağı açıklanan İnanır'dan haber var.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır'ın durumu hakkında şu açıklamalarda bulundu: "İlk değerlendirmede geldiğinde sağ tarafında bir felç vardı. Şuuru kapalıydı. Değerlendirmeler sonunda tetkikler yapıldı. Beyin tomografisi çekildiğinde beyni besleyen ana damarda bir tıkanıklık tespit edildi. Ve acil girişimsel radyoloji ekibimiz, nöroloji ekibimiz, beyin cerrahisi arkadaşlarla birlikte anestezi doktorlarımızın da entübasyonu sonrası ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirildi. Tıkalı damardaki pıhtı alındı. Beynin beslenmesi sağlandı. Şimdi işlemden sonra çekilen MR görüntülemelerinde işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beyin beslenmesi şu anda iyi.

Ancak yoğun bakıma alındı doğal olarak. Entübe olarak yoğun bakımımızda izleniyor. İlk 24-48 saat içerisinde bir uyandırılma yapılmayacak. Gelişebilecek komplikasyonlar, yeni bir kanama olmadığı müddetçe inşallah olmayacak." Sağlam ayrıca, İnanır'ın girişimsel işlemleri ve önlem amaçlı entübe edildiğini belirtti ve durumunun gayet stabil olduğunu ifade etti. İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Uğur Türe ile yapılan görüşmede başarılı bir işlem gerçekleştirildiği teyit edildi ve taburculuğunun şu anda gündeme getirilmesinin çok erken olduğu belirtildi. İstanbul Valisi Davut Gül de Kadir İnanır'ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, acil şifalar diledi. Jülide Kural, İnanır'ın hayat arkadaşı, yeni açıklamasında sanatçının bugün uyandırılacağını duyurdu. Sağlık durumuyla ilgili düzenli bilgilendirme yapılacağı belirtildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

kadir inanir hastane emboli cnn turk caddemanset unluler dunyasi son dakika haber son durum kadir inanir saglik durumu