Emre Belözoğlu isyan etti


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada sahanın zeminiyle ilgili sert ifadeler kullandı.

MKE Ankaragücü ile EMS Yapı Sivasspor arasındaki maç 0-0 berabere sonuçlandı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada Eryaman Stadı'nın zemininden şikayet etti ve Türkiye'deki zeminlerin dünyanın en kötü zeminleri olduğunu söyledi Ayrıca, Emre Belözoğlu, taraftarlarıyla birlikte daha tempolu maçlar oynayacaklarını belirtti.

Emre Belözoğlu ayrıca basın toplantısında, zeminin kötü olduğunu ve futbol oynamanın zor olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'deki ligde iyi bir zeminin olmadığını ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bu konuya el atması gerektiğini söyledi.

Emre Belözoğlu, transfer konusunda da konuştu. Fenerbahçeli futbolcu Lincoln Henrique ile görüştüklerini ve transfer sürecinin zor olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'ye yabancı oyuncu getirmenin zorluklarına dikkat çekti ve Türkiye'nin güvenli bir yer olduğunu vurguladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.