Ekrem İmamoğlu 'canlı yayına hazırım' dedi, Kurum'dan geri adım geldi: 'Samimi değil'


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için “Gelip benimle proje konuşamaz” diyen Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum neler söyledi.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkan adayı Murat Kurum, dün katıldığı TRT Haber yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmiş ve "Benimle proje konuşamaz. Sadece İstanbul'u konuşamaz çünkü bilmiyor" demişti.

Bugün ise Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u ziyareti sırasında, Kurum ile canlı yayında karşı karşıya gelmeye olumlu baktığını söylemiş ve birlikte İstanbul'u paylaşmaktan, İstanbul hakkında karşılıklı yorum yapmaktan mutlu olduklarını belirtmiştir.

İmamoğlu, medeni bir ülkede, medeni bir şehirde, medeniyetin beşiği İstanbul'da böyle bir ortama evet dediğini ifade etmiştir. Bunun üzerine Murat Kurum, İBB Başkanının samimi olmadığını söylemiş ve İstanbul'u görmeyenlerin İstanbul'u konuşmak istemesinin samimi olmadığını belirtmiştir.

Kurum, İstanbul konuşulacaksa her projeyi her ortamda konuşmaya hazır olduklarını ifade etmiştir. Kurum, davetlere açık olduklarını ancak önce samimiyetin gösterilmesi gerektiğini belirtmiştir.

Murat Kurum, kendisine yöneltilen anket sonuçları hakkında ise içerideki salonun ve sahadaki geri bildirimlerin anket sonucunu yansıttığını belirtmiştir.

Kurum, sahanın gücünün, sesinin ve duygusunun anketlerde de önde olduklarını gösterdiğini ifade etmiştir.

Ayrıca, CHP'nin ne yapacağını şaşırdığını ve ittifak yapıp yapmadıklarını açıklayamadıklarını belirtmiştir. Kurum, Nisan ayında İstanbul'un ve İstanbulların yüzünün güleceğini söyleyerek cevap vermiştir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Murat Kurum Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı