Dur ihtarına uymadı polise silah çekti: Belediye müdürünün aracından neler çıktı neler


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Adana Seyhan'da 'dur' ihtarına durmayıp araçla kaçmaya çalışırken önü kesilen ve polise silah çekip tekme savurarak direnen Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş. tutuklandı.

Adana'da Yaşanan Olaylar


Adana'da yaşanan olaylarla ilgili bilgilere göre, M.A.Ş. idaresindeki 06 DDF 448 plakalı kamyonet, "Dur" ihtarına uymadığı için polis tarafından kovalamaca sonrası durduruldu. Kamyonetin önü, Alparslan Türkeş Bulvarı Kanal mevkisinde kesilerek durduruldu. Polis ekipleri, sürücü M.A.Ş.'yi uyardıktan sonra araçtaki diğer kişilerin de kamyonetten inmelerini istedi. Ancak, araçtaki A.B. ve Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Ş, inmeyeceklerini söyledi. Bu sırada Selahattin Ş, aracın içinden kolunu uzatarak polis memuruna tokat atmaya çalıştı ve hakaret etti. Ayrıca, belinde bulunan silahı çekerek polis memuruna doğrulttu ve direnmeye çalıştı. Polis ekipleri, Selahattin Ş'yi biber gazıyla etkisiz hale getirdi. Gözaltı işlemi sırasında M.A.Ş. da biber gazıyla etkisiz hale getirildi ve A.B. ise kovalamaca sonucu yakalandı. Selahattin Ş, M.A.Ş. ve A.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olayın Detayları


Selahattin Ş'nin polis memuruna doğrulttuğu tabanca, şarjör ve 16 fişek ele geçirildi. Ayrıca, araçta yapılan aramada 28 gram sentetik uyuşturucu bulundu. Şoför M.A.Ş. hakkında alkollü araç kullanmaktan trafik ekiplerince cezai işlem uygulandı. Araç, Seyhan Belediyesi tarafından kiralandığı belirlendi ve otoparka çekildi. Selahattin Ş'nin daha önce "kasten yaralama", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek" suçlarından kaydının olduğu belirtildi.

Selahattin Ş'nin Göreve Atanması


Selahattin Ş'nin göreve nasıl geldiği Odatv tarafından araştırıldı. Odatv'nin kaynaklarına göre, Selahattin Ş., Seyhan'ın bir önceki belediye başkanı Akif Kemal Akay döneminde göreve atandı. Ayrıca, Selahattin Ş'nin 2001-2007 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığı'nda uzman erbaş olarak görev yaptığı öne sürüldü.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

polis uyuşturucu silah seyhan adana Seyhan Belediyesi