Dries Mertens görüşmelerinde yeni gelişme


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, hafta içinde sözleşme için kulüple görüşeceğini açıklamıştı. Galatasaray'ın Dries Mertens'ten talebi konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray'da iç transfer gündeminde Dries Mertens'in durumu merak konusu. Mertens, Sivasspor maçında gösterdiği performansın ardından Galatasaray ile sözleşme görüşmeleri yapacağını açıklamıştı. Ancak TRT Spor'un haberine göre, Mertens ile Galatasaray arasında henüz anlaşma sağlanmış değil. Mertens, bu sezon kazandığı ücreti yeni sezonda da talep ediyor. Galatasaray, Mertens'in maaşında indirime gitmesi durumunda bir yıllık yeni sözleşme yapmayı düşünüyor. Mertens bu sezon 48 resmi maçta 11 gol ve 17 asistlik katkı sağladı.

Galatasaray'da Dries Mertens'in Durumu


Belçikalı futbolcu Dries Mertens'in Galatasaray'da kalıp kalmayacağı konusu hala belirsizliğini koruyor. Mertens, Sivasspor maçında gösterdiği performansın ardından Galatasaray ile sözleşme görüşmeleri yapacağını açıklamıştı. Ancak henüz Mertens ile Galatasaray arasında anlaşma sağlanmış değil.

Mertens'in Talepleri


Mertens, bu sezon kazandığı ücreti yeni sezonda da talep ediyor. Galatasaray ise Mertens'in maaşında indirime gitmesi durumunda bir yıllık yeni sözleşme yapmayı düşünüyor.

Performansı


Bu sezon Mertens, 48 resmi maçta 11 gol ve 17 asistlik katkı sağladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.