Diş hekimi başından vurulup öldürülmüştü! Eşi ve 1 kişi tutuklandı!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, geçen ocak ayında evinde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulunan 55 yaşındaki Diş Hekimi Mustafa Kalaycı'nın ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan eşi Ayşe Kalaycı ile Mustafa Kırıcı tutuklandı.

Antalya'da bir olay, Gazipaşa ilçesinde İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi'nde bulunan bir apartmanda gerçekleşti.

DHA'da yer alan habere göre, Diş Hekimi Mustafa Kalaycı (55) 7 Ocak'ta evinde tabancayla başından vurulmuş halde yerde yatarken bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Mustafa Kalaycı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Mustafa Kalaycı, evli ve 3 çocuk babasıydı. Savcının incelemesinin ardından cenazesi Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna konuldu. Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olayla ilgili olarak 8 Mart tarihinde Mustafa Kalaycı'nın eşi Ayşe Kalaycı ve F.U. isimli kadın ile Mehmet Kırıcı gözaltına alındı. Şüpheliler polis eşliğinde Gazipaşa Adliyesi'ne getirildi. İşlemleri geç saatlere kadar süren şüphelilerden Ayşe Kalaycı ile Mustafa Kırıcı tutuklanırken, F.U. ise serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın geniş kapsamlı bir şekilde devam ettiği öğrenildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Antalya Son dakika haberler